Sikkerhedsløsninger for virksomheder

Fra små bilforhandlere til store medicinalvirksomheder – vi hjælper kunder i alle brancher og af alle størrelser med at opnå tryghed og sikkerhed. Vi skræddersyer løsninger til hver enkelt kunde med udgangspunkt i vores erfaringer, både fra kundens egen branche og fra andre brancher, så vi hele tiden udvikler bedre og mere sikre løsninger.

Vi kender også din branche

Med over 2100 erhvervskunder fordelt over hele landet har vi erfaring indenfor næsten alle brancher. Derfor vil branchenormer, forsikringskrav og meget mere altid være en del af rådgivningen, når vi sammen skræddersyer den helt rigtige sikkerhedsløsning til din virksomhed.

International viden, lokal erfaring

Vi er en del af Securitas på globalt plan, og vi kan trække på viden fra 370.000 kollegaer, når vi rådgiver om sikkerhedsløsninger. Samtidig bruger vi vores lokale erfaring med danske virksomheders krav og behov, så vi får skræddersyet den helt rigtige løsning.

Hvem hjælper vi?

Vi leverer sikkerhed til banker, industrivirksomheder, produktionsvirksomheder, fødevarevirksomheder, butikker, storcentre, hoteller, restauranter, byggepladser, kontorbygninger, kommuner og meget mere.

Private virksomheder: Sikkerhed og tryghed er vigtigt for alle virksomheder, hvad enten I er 20 eller 200 ansatte. Vi skræddersyer vores løsninger til jeres virksomhed, så I får den bedste sikkerhed til den rigtige pris.

Læs mere om sikkerhed til private virksomheder

Offentlige virksomheder: Sikkerhedsvagter i jobcentrene, lukkevagter på rådhuset eller runderinger på kommunens ejendomme rundt omkring i byen. Securitas tilbyder det hele, og vi hjælper en bred vifte af offentlige virksomheder.

Læs mere om sikkerhed til offentlige virksomheder
Kontakt os for mere information
*
*
*
Hvad bruger vi dine personlige data til?
Når du trykker på "send", accepterer du samtidigt, at Securitas håndterer dine personlige data