Securitas security guard Chicago

Biotek

Hvert sekund tæller i kampen om at udvikle og perfektionere fremtidens medicin. Konkurrencen er massiv, og det samme er kravene til sikkerhed, procedurer og dokumentation i både laboratorier og produktion.

Alle former for uforudsete hændelser, der kan forsinke eller stoppe produktion, leverancer og udvikling, skal håndteres hurtigt og effektivt - uanset om forhindringerne skyldes brand, manglende compliance eller noget helt tredje.

Kompromisløs grundighed forebygger fejl

Vi har dyb indsigt i branchen og forstår, at vejen til forebyggelse af bekostelige, tvungne ophold går gennem forberedelse, faste procedurer og en kompromisløs grundighed. Uanset om FDA, BARDA, Lægemiddelstyrelsen eller en anden instans aflægger et kontrolbesøg, sikrer vi, at alting forløber glidende og problemfrit.

Med vores Securitas Access Management System (SAM-system) og digitalisering af logfiler kan vi altid finde den nødvendige dokumentation, uanset om det gælder afgrænsede områder, tildeling og godkendelse af adgang eller sporbarhed af kontrolbelagt materiale. SAM-systemet logger informationer og sikrer, at de er let tilgængelige, når de skal bruges. Grundig og systematisk håndtering af dokumentation er med andre ord jeres garanti for good compliance.

Vores vagter er uddannet til jer

Fra brandbekæmpelse, first responder og adgangskontrol til indsigt og forståelse for cGMP, SOP og FE-godkendelse. I biotek-branchen handler sikringsløsninger både om security og safety. Derfor er kravene til såvel den konkrete løsning som den enkelte vagt meget store.

I vores optik, kræves der særlige standarder for sikring i biotek-branchen. Derfor bliver jeres dedikerede team af højtspecialiserede vagter uddannet on site hos jer og specifikt til jer. Vi taler jeres sprog og forstår jeres verden, fordi vores opgave er at sikre jeres medarbejdere, bygninger og den fremtidige forretning.

Nedenfor kan du læse mere om nogle af de sikkerhedsløsninger, som er være særligt relevante for dig i biotekbranchen. Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at kontakte os via kontaktformularen herunder.

Kontakt os, og hør mere om dine sikkerhedsmuligheder inden for biotekbranchen:

Hvad bruger vi dine personlige data til?
Når du trykker på "send", accepterer du samtidigt, at Securitas håndterer dine personlige data