Securitas security guard

Luftfart

Gennem verdens største sikkerhedskoncern, Securitas AB, er Securitas en del af et netværk, der leverer sikkerhed i mere end 100 europæiske lufthavne - store som små. Det giver os en specialiseret viden omkring sikkerhedsløsninger til lufthavne, luftfartselskaber og lufthavnsrelaterede virksomheder.

Sikkerhedsløsninger til luftfart

Vi kan tilbyde din flyplads eller lufthavn sikkerhedsløsninger i overensstemmelse med de nationale sikkerhedsplaner, EU forordninger, ICAO regler, og for flyselskaber underlagt TSA's regulativer har Securitas desuden ekspertisen til at tilbyde alle ydelser krævet af de amerikanske myndigheder.

Vi er bevidste om, at vores sikkerhedspersonale ofte er den første medarbejder og repræsentant for luftfartsselskabet, som passagererne møder, og vi lægger derfor stor vægt på service, personlig fremtræden, og at sikkerhedsprocedurerne udføres korrekt uden at være til ulempe for passagererne.

Blandt de ydelser vi leverer er:

  • Profilering af passagerer, inkl. match imod selectee-, no flight og cleared list fra TSA
  • Overvågning og gennemsøgning af catering, inkl. forsegling af catering trollyes og highloaders samt sikre, at der ikke kommer fremmede objekter om bord på flyet
  • Clearing af standby-, transit, manglende og/eller forsinket bagage
  • Overvågning og eskorte af bagage med formålet at sikre positivt passager/bagage match
  • Bevogtning af fly samt ID-kort kontrol af samtlige personer, der har ærinde i og omkring flyet
  • Fuld gennemsøgning af kabinen efter alle andre kabineservices er afsluttet, og inden flyet overdrages til kabinepersonalet
  • Ground Security Coordinator - daglig sikkerhedsansvarlig

 

Tryghed og Sikkerhed

For at sikre dig en tryg og sikker lufthavn eller flyveplads kan vi tilbyde dig en række forskellige sikkerhedsløsninger. Du kan læse mere om fire af dem nedenfor. Er du interesseret i at høre mere om vores løsninger, er du velkommen til at kontakte dig via kontaktformularen herunder til højre.

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne inden for luftfartsikkerhed, så kontakt os her:

Hvad bruger vi dine personlige data til?
Når du trykker på "send", accepterer du samtidigt, at Securitas håndterer dine personlige data