Skip to main content

Vagtfirma i København

Leder du efter et vagtfirma i København? Vælg en national sikkerhedsleverandør, der leverer hele paletten indenfor moderne sikkerhedsløsninger, lige fra vagter til alarmsystemer og videoovervågning. Vi leverer vagter og andre sikkerhedsløsninger i hele landet, og vi er massivt til stede i København.

glad vagt

Har du brug for en vagt?

Hos Securitas rådgiver vi dig ud fra dine ønsker og behov om, hvilken sikkerhedsløsning der er den rette for dig. Vi tilbyder en bred vifte af moderne sikkerhed og designer altid løsninger til den konkrete kunde. For nogle vil en fast vagt være det rette, for andre er det måske smartere med videoovervågning, der er koblet op til vores kontrolcentral, så vores operatører flere gange i døgnet kan ”gå en runde” i din virksomhed gennem kameraerne. Undlad at lægge dig fast på én bestemt løsning fra starten af, men lad i stedet vores sikkerhedseksperter rådgive dig til den smarteste sikkerhedsløsning.

Vil du vide mere? Lad os kontakte dig

Vores eksperter guider dig til den bedste sikkerhedsløsning for din virksomhed.

Tak!

En af vores servicerådgivere kontakter dig snarest!

Information om hvordan Securitas behandler dine persondata fremgår af Securitas’ privatlivspolitik. Dette website er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privacy Policy og Terms of Service er gældende.

 

 

  • FAQ

Kontakt vores salgsafdeling

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. 

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede