Skip to main content

Derfor bør du give dine medarbejdere et kursus i brandbekæmpelse

Er dine medarbejdere klar over, hvad de skal gøre, hvis der opstår brand i din virksomhed? Løbende uddannelse af dit personale i brandbekæmpelse kan være afgørende for, om skader hurtigt kan begrænses, i tilfælde af brand. I denne artikel kan du læse mere om, hvordan du kan uddanne dit personale.

Udgivet

Klæd dine medarbejdere på, så de ved, hvordan de håndterer en brand

Du har sandsynligvis allerede sikret din virksomhed med forskelligt brandslukningsudstyr. Men har du også sikret, at dit personale rent faktisk ved, hvordan det bruges?

Et kursus i brandbekæmpelse kan være en god investering, ikke bare i dit personale, men også for din virksomhed. Korrekt brug af brandslukningsudstyr kan nemlig være afgørende, hvis der opstår en brand i din virksomhed.

Hvad lærer medarbejderne på et kursus i brandbekæmpelse?

Først og fremmest bliver dine medarbejdere klædt på til, hvad de kan forvente, hvis der opstår en brand. De bliver forberedt på, hvordan de skal reagere, men også klædt på til, hvordan de rent faktisk anvender brandslukningsudstyret.

Securitas tilbyder komplette kurser i brandbekæmpelse, hvor dine medarbejdere bl.a. vil lære mere om:

  • Om brandklasser og typer af brandslukkere
  • Hvordan forskellige slukkere anvendes
  • Personlig sikkerhed ved brug af en brandslukker
  • Alarmeringsprocedurer og evakuering
  • Generel personsikkerhed under en brand og evakuering

Hvorfor gavner det din virksomhed, at dine medarbejdere kan udføre bekæmpelse af brand?

Hvis der opstår en brand i din virksomhed, er hurtig reaktion afgørende, hvis de potentielle skader skal begrænses. Jo hurtigere branden kan bekæmpes, jo større er chancerne for, at du kan begrænse skaderne.

Men det skaber også tryghed for dit personale, når de føler sig klædt godt på, hvis uheldet er ude. Personsikkerheden for dine medarbejdere har høj prioritet, og ved at give dem træning i håndteringen af en brand, sikrer du at de foretager korrekt bekæmpelse af branden.

Et kursus i brandbekæmpelse kan altså både være med at begrænse skader i din virksomhed, men samtidig også øge trygheden for dit personale.

Vil du høre mere?

Kontakt os, hvis du vil høre mere om, hvordan du kan give dine medarbejdere et kusus i brandbekæmpelse. Vores konsulenter kan kontaktes på telefon 7226 8310 eller via salg@securitas.dk

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.