Skip to main content

Er din risikoberegning baseret på mavefornemmelser?

Trusler mod virksomheder ændrer sig næsten dagligt. Derfor er det afgørende for virksomheder at have adgang til pålidelig og aktuel information om sikkerhedsrisici. Her får du din guide til, hvordan du anvender data til at træffe informerede beslutninger og sikrer din virksomhed mod uforudsete hændelser.

At kunne tage databaserede beslutninger er essentielt, hvis du skal skabe den bedste sikkerhedsstrategi for din virksomhed. Securitas' Risk Intelligence giver adgang til efterretninger, der kan afdække trusler og risici, som din virksomhed måske står overfor. Securitas tilbyder skræddersyede efterretningstjenester, der beskytter virksomheder på tværs af brancher ved at levere unikke efterretninger om globale og lokale begivenheder.

Hvad er risk intelligence?


Risk intelligence er brugen af avanceret teknologi til at indsamle og analysere data om potentielle sikkerhedstrusler. I en stadig mere globaliseret verden, hvor truslerne er i konstant forandring, leverer Securitas efterretninger, der gør det muligt for virksomheder at håndtere risici fra sofistikerede kriminelle, terrorgrupper, cyberkriminelle og andre aktører.

Michael Evans, direktør for Securitas Risk Intelligence Center (RIC), forklarer:

“Vi anvender mangeårig ekspertise og indsigt til at kombinere efterretning med vores forståelse for sikkerhed, geografier og andre relevante faktorer. Resultatet er avanceret realtidsanalyse af trusler, der har potentiale til at påvirke virksomheder.”

Securitas’ Risk Intelligence Center har et team af efterretningsspecialister, der indsamler, analyserer og fortolker data. Resultatet er dybdegående rapporter, der indeholder informationer om risici, der kan påvirke virksomheder, samt anbefalinger til tiltag, der kan beskytte virksomhederne mod risici.

Lær mere om Risk Intelligence i vores white paper


Sikkerhedsefterretninger er ikke kun gavnligt for de helt store, internationale virksomheder. De fleste virksomheder kan styrke deres sikkerhed med efterretninger, uanset hvilken branche de tilhører. I vores white paper om efterretningsdrevet sikkerhed til virksomheder kan du blive klogere på, hvordan andre virksomheder har brugt sikkerhedsefterretninger, og hvordan efterretninger også kan bruges i din virksomhed.

Rapporten dykker derudover ned i:

  • Forsvarets årlige risikovurdering, og hvad det betyder for sikkerhed

  • De nuværende sikkerhedsudfordringer i Danmark

  • Kravene, som moderne sikkerhedsløsninger skal leve op til

  • Hvordan efterretninger kan give stærkere beslutningsgrundlag

Du kan hente din kopi af white paperen her: Download white paper

Vil du høre mere om Risk Intelligence?


Vil du høre mere om, hvordan sikkerhedsefterretninger kan bruges i din virksomhed? Kontakt vores konsulenter for en uforpligtende snak på telefon +45 7226 8310 eller på mail salg@securitas.dk. Vores sikkerhedsrådgivning tager altid udgangspunkt i din virksomheds konkrete behov, krav og ønsker.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.