Skip to main content

Securitas gør det nemt at føle sig tryg

Har du brug for at få set på sikkerheden i virksomheden? Kameraer, tyverialarmer, kurser og brandsikkerhed er bare nogle af de løsninger, der kan være behov for i din virksomhed. Virker det lidt uoverskueligt? Så få dig en sikkerhedspartner, som hjælper jer hele vejen gennem processen og gør det meget nemmere at øge trygheden.

Udgivet

5 gode grunde til at vælge Securitas

Alle virksomheder er forskellige og har derfor brug for forskellige sikkerhedsløsninger. Vi hjælper dig med at finde den, der bedst matcher din virksomhed. Vi er med dig hele vejen gennem processen, lige fra første samtale og til den endelige installation. Med vores sikkerhedsløsning, SecuritasPro, får du altid:

 

 • Overvågning 24/7 via vores kontrolcentral

  Vores kontrolcentral passer godt på din virksomhed, når du holder fri. Bliver din alarm aktiveret, reagerer vores operatører lynhurtigt og sikrer, at din virksomhed får den hjælp, der er behov for – døgnet rundt, 365 dage om året.

 

 • Hurtig respons fra vores patruljevagter

  Hvis alarmen går, og der er brug for hjælp, er vores patruljevagter hurtigt fremme. Vi har over 130 biler på vejene i Danmark, og derfor er vores biler og vagter aldrig langt fra dig. Vores patruljevagter har desuden en sikkerhedsuddannelse, så de kan skabe tryghed selv i tilspidsede situationer.

 

 • Professionel installation

  Vi har lang erfaring med tilpassede sikkerhedsløsninger og hjælper dig med det hele – lige fra at vælge produkter og installere dem, til at uddanne dine medarbejdere og tilbyde vedligeholdelsesservice. Vi sørger for professionel installation og vedligeholdelse af alt udstyr. Som kunde hos Securitas skal I altså kun bruge minimal tid på installation. I kommer hurtigt i gang med at bruge jeres nye sikkerhedsprodukter.

 

 • Fast månedligt gebyr og gennemsigtig prissætning

  Med Securitas skal du ikke bekymre dig om uventede udgifter. Vi har regnet det hele med fra starten, så prisen dækker både professionel installation, tilslutning til vores kontrolcentral, fri vagtudrykning ved alarm og løbende vedligehold. Der kommer ingen ekstraregninger eller andre overraskelser, så du kan roligt regne med os.

 

 • Fleksible løsninger, der vokser med din virksomhed

  I takt med at din virksomhed vokser, gør sikkerhedsrisiciene det samme. Vores løsninger er fleksible og skalerbare, så hvis virksomheden har brug for at udvikle sig, gør din sikkerhedsløsning det også.

 

Hvilke sikkerhedsløsninger passer bedst til dig?

Svært at blive klog på, hvordan du sikrer dig optimalt? Så lad Securitas hjælpe med præcis de sikkerhedsløsninger, som passer til netop din virksomhed. Når du først har bestemt dig, tager vi os af resten.

Vil du have hjælp til sikkerheden? Oplys dit telefonnummer herunder, så ringer vi til dig.

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.