Skip to main content

Virksomhedernes 5 største sikkerhedsrisici

Sikkerhedsbrud kan medføre alvorlige driftsforstyrrelser og utryghed blandt medarbejderne. Derfor hjælper vi hvert år tusinder af virksomheder verden over med at vurdere deres sikkerhedsrisici, så vi kan rådgive dem om, hvordan de kan forebygges. Få indblik i vores globale data og lær hvilke risici der fylder mest, og hvordan de kan forebygges.

Sikkerhed starter med en risikovurdering


For at beskytte din virksomhed bedst muligt er det afgørende at forstå og vurdere dine risici. I Securitas udfører vi årligt risikovurderinger for hundredvis af kunder i hele Europa ved hjælp af vores risikovurderingsværktøj. Ved hjælp af værktøjet gennemgår vi din virksomhed sammen med dig og taler igennem de forskellige risikoscenarier, der kan opstå. På den måde kommer vi hele vejen rundt dit sikkerhedsbehov. Risikovurderingen kan både afsløre svagheder i din sikkerhedsløsning, fx blokerede nødudgange eller huller i hegnet, men også potentielle forbedringer, såsom øget adgangskontrol eller brandsikring.

De fem største sikkerhedsrisici


Baseret på data fra en bred vifte af brancher har vi afdækket de fem sikkerhedsrisici, der går igen flest gange i vores risikovurderinger. Måske kan du genkende de samme risici fra din egen virksomhed?

  • Indbrud
  • Tyveri
  • Røveri
  • Hærværk
  • Brand


Det er ikke overraskende risici, der topper listen. Det er derimod risici, som langt de fleste kan relatere til. Men ud over at truslerne virker almindelige og nærværende for mange virksomhedsejere, så har de også det til fælles, at de kan have store konsekvenser for din virksomhed.

De mest anvendte løsninger


Adgangskontrolsystemer og videoovervågning bruges i vid udstrækning på tværs af alle sektorer til at bekæmpe de fem største risikotyper, og de to løsninger bliver stadig mere integrerede. Digitale overvågningskameraer kan fx genkende en person eller en nummerplade og dermed tillade eller nægte adgang. Samtidig kan fjernovervågning af hvert kameras livestream gøre det muligt at reagere hurtigt på ethvert sikkerhedsbrud.

Kom hele vejen rundt om din sikkerhed


Med en detaljeret risikovurdering fra Securitas kan du få indsigt i, hvordan din virksomhed bedst kan beskyttes mod de fem største sikkerhedsrisici og alle andre risici, der gør sig gældende i lige præcis jeres situation. Vores risikorapporter udpeger specifikke risikoområder og anbefaler passende sikkerhedsforanstaltninger, så du nemt kan træffe informerede beslutninger om din virksomheds sikkerhed.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.