Skip to main content

Dansk Brandteknik bliver en del af Securitas

Dansk Brandteknik og Securitas har netop indgået en aftale, som gør Dansk Brandteknik til en del af Securitas. Securitas er allerede en af de førende sikkerhedsleverandører, og med købet af Dansk Brandteknik kan Securitas nu tilbyde sine kunder en komplet serie af sikringsløsninger.

Udgivet
22 februar 2021 12:34

Pressemeddelelse

Securitas opkøber Dansk Brandteknik, der er den næststørste aktør i Danmark inden for personnære brand- og sikkerhedsydelser. Med opkøbet tilføjer Securitas et nyt forretningsben, som komplementerer selskabets øvrige aktiviteter. Samtidig er der store forventninger til at kunne skabe vækst gennem krydssalg mellem de to selskabers kundeporteføljer og ved at opdyrke det nye marked.

Læs pressemeddelelsen
Denne video er ikke tilgængelig.

For at se denne video skal du acceptere målrettede cookies. Klik her for at gå til .

Se video med Tom Laursen, CEO i Securitas

Du kan se en kort video med Securitas' direktør, Tom Laursen, der fortæller mere om sammenlægningen.

Kontakt os for information

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede