Skip to main content

Fisketorvet – en sikkerhedsløsning med mange arme

På Fisketorvet er det ikke kun maskotblæksprutten Bertil, som har mange arme. Securitas´ centervagter tager sig nemlig af mange flere opgaver, end dem der udelukkende har med sikkerhed og tryghed at gøre.

Udgivet
02 marts 2020 00:00

 

Securitas´ samarbejde med Fisketorvet startede i 2009, hvor vi leverede en skræddersyet sikkerhedsløsning med både centervagter, adgangskontrol, modtagelse af varer, alarmhåndtering, åbning og lukning af centeret og overvågning. Ved siden af aftalen med os havde de en bred vifte af andre serviceleverandører til centret. Det betød mange forskellige kontaktpersoner, mange forskellige fakturaer og mange forskellige koordineringsopgaver. Derfor tilbød vi dem en oplagt løsning: Eftersom vores centervagter alligevel var til stede i centret, kunne de lige så godt overtage en del af de mange serviceopgaver. Her sparrede vi ikke blot Fisketorvet for kommunikations- og transaktionsomkostninger, men gav også vores vagter en mere alsidig og spændende arbejdsdag.

Her er nogle af de mange opgaver, som vores centervagter har overtaget:

 

Akvarierensning

Fisketorvet sparrede en ekstern leverandør, da centervagterne begyndte at stå for rengøringen af deres ikoniske akvarium på 1. sal. Her bruger den daglige morgenvagt en kæmpe magnet med en kniv på indersiden, som skraber akvariets sider rene.

 

Store begivenheder

Til større begivenheder som Bertils børnefester, Black Friday, foredrag og koncerter giver centervagterne også en hånd med. Her sørger de for opsætningen af stande, hegnsopsætning, køkultur og orden. For populære ikoner som maskotten Bertil og popsangere kan vagterne også træde til for at holde dem frie for ivrige fans under f.eks. optrædener og autografskrivninger. Ved store tilbudsdage som Black Friday rykker vi også ind med ekstra vagter i de større butikker og på gangene i centeret.

 

Førstehjælp

Alle Securitas´ vagter bliver hvert andet år uddannet i førstehjælp og tøver derfor ikke, når nogen har brug for hjælp. Uanset om det er en ældre kvinde med et ildefindende eller et barn, som ikke kan finde sine forældre, er centervagterne altid på pletten.

Desuden hjælper vi altid til, der hvor vi kan. For eksempel med at organisere cykler, så de ikke spærrer for nødudgangen, at salte udendørsområdet ved vintertid, at afløse i receptionen eller hvis kunderne har bilproblemer. Vores centervagter er altid klar med et sæt hjælpende hænder.

 

Har du brug for et ekstra sæt hænder og/eller mere tryghed i dit center?

Vi skræddersyer vores centerløsninger efter dine ønsker. Hvad end du har behov for mere tryghed til dine kunder og medarbejdere eller blot vil slippe for besværet ved mange leverandører, kan du tage en uforpligtende snak med os her.

 

Få meget mere sikkerhed

Vi tilbyder alt indenfor sikkerhed til virksomheder og erhverv, og vi skræddersyer vores sikkerhedsløsninger til alle vores kunder. Det skaber nemlig tryghed i hverdagen. Er du interesseret i at høre, hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os her. Du kan også læse mere om vores andre sikkerhedsløsninger herunder.

Kontakt vores salgsafdeling

Tak for din interesse i at arbejde hos Securitas. Vi leder altid efter kvalificerede kollegaer. Du kan læse mere om ledige stillingere og kontakte vores HR-afdeling direkte via kontaktformular her: https://www.securitas.dk/karriere/

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.