Skip to main content

Securitas tilbyder nu samlede brand- og sikkerhedsløsninger

Pr. 1/3-2022 skifter Dansk Brandteknik navn til Securitas, og vi har nu mulighed for at tilbyde brand- og sikkerhedsløsninger som matcher din virksomheds behov.

Med nye stærke brandkompetencer skaber vi nye stærke totalløsninger

I 2021 opkøbte vi Dansk Brandteknik a.s. og sidenhen er det gået stærkt. Der er blevet knoklet i kulissen, og den 1/3-2022 tager vi derfor næste naturlige skridt – Dansk Brandteknik skifter navn til Securitas. Vores nye stærke brandkompetencer kommer til at udgøre et forretningsområde i Securitas og hermed starter vores fælles rejse som ét Securitas for alvor.

Hvilken betydning har det for mig?

Navneskiftet betyder, at din faktura nu kommer fra Securitas. Derudover betyder det, at du som kunde nu har mulighed for at få dækket alle dine sikkerhedsbehov i én samlet brand- og sikkerhedsløsning hos os, så du fremover kun skal forholde dig til én leverandør og én faktura. Det er sikkerhed på den nemme måde.

Læs mere om vores services

Sikkerhed på den nemme måde

Sikkerheden på arbejdspladsen skal selvfølgelig være i orden, men det er ikke nødvendigvis noget man skænker mange hengivende tanker i løbet af dagen – her stjæler mails, arbejdsopgaver og daglig drift opmærksomheden - med rette. Vores sikkerhedsløsninger er enkelte at gå til - ligegyldigt størrelsen på din virksomhed, og vi har erfaringen, kompetencerne og alle relevante certificeringer, så du kan trygt overlade sikringen af din virksomhed til os og koncentrere dig om din forretning.

Læs mere om vores sikkerhedsløsninger

Vi gør det nemt for dig

Vi tilbyder nu også alarmsystemer til små og mellemstore virksomheder. Vi kalder sikkerhedsløsningerne for SecuritasPro. Vi sammensætter det alarmsystem, din virksomhed har brug for, og vi står for vedligeholdelsen. Det er nemt og enkelt.

Læs mere om SecuritasPro

Kontakt vores salgsafdeling

Tak for din interesse i at arbejde hos Securitas. Vi leder altid efter kvalificerede kollegaer. Du kan læse mere om ledige stillingere og kontakte vores HR-afdeling direkte via kontaktformular her: https://www.securitas.dk/karriere/

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.