Skip to main content

Alarmpatrulje fra Securitas

For mange kunder er det vagterne, der rykker ud på alarmer, der er ansigtet på den sikkerhedsløsning, som du leverer. Det ved vi, og derfor reagerer vores alarmpatrulje både hurtigt og professionelt, når alarmen går.

BilSecuritas

Danmarks laveste gennemsnitlige udrykningstid på landsplan

Når alarmen går, handler det om at rykke hurtigt. I Securitas har vi den laveste gennemsnitlige udrykningstid på landsplan. Vi har nemlig over 135 biler på vejene i Danmark, så vi er aldrig langt væk – heller ikke fra dine kunder.

Vi er lokale i hele landet

Fra Esbjerg til Espergærde, fra Frederikshavn til Fredensborg. Vi har over 135 patruljebiler på vejene i Danmark, og vores patruljevagter er lokale i hele landet. Så når de rykker ud, kender de både den direkte vej og smutvejen – og de tager altid den hurtigste ud til dine kunder.

Få endnu mere værdi med en alarmpatrulje

Til- og frakobling af alarmsystem

Hvis dine kunder ikke ønsker at oplære deres ansatte i brugen af alarmsystemet, så kan vores alarmpatrulje assistere ved at til- og frakoble alarmsystemer, ligesom de kan åbne/lukke din virksomhed.

Læs mere om alarmsystem til erhverv

Tilsyn

Ønsker dine kunder ekstra sikkerhed, kan vores alarmpatrulje gå tilsyn og fx lukke åbne vinduer/døre, slukke lys og sikre, at bl.a. kaffemaskinerne ikke kører hele natten og dermed minimere risikoen for brand.

Kommuneservices

Har du kommuner blandt dine kunder, skaber vores alarmpatrulje ekstra værdi ved at holde øje med kommunens ejendomme ved bl.a. at rapportere om hærværk og opløse større forsamlinger.

Arbejdsplads_Securitas

Ind-/udlukning af leverandører

Har dine kunder brug for et sæt ekstra hænder til at modtage leverandører, eller skal de have lukket håndværkere ind efter lukketid, så kan vores alarmpatrulje hjælpe.

Løft

Gennem vores alarmpatrulje kan du tilbyde løft af fx ældre. Vores alarmpatrulje kører rundt med løfteudstyr i bilen, så de kan hjælpe ældre, der er faldet i eget hjem, når de alligevel er i området.

Overskuelig rapportering

Følg dine alarmudrykninger og hændelser i real-time via Mit Securitas, hvor du har nem og hurtig adgang til dine egne og dine kunders oplysninger. Her kan du selv foretage ændringer og se, hvad der er kommet af alarmer.

Kontakt vores salgsafdeling

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. 

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede

Mere for vores installatørkunder

Som en af Danmarks største sikkerhedsleverandører tilbyder vi langt de fleste services indenfor sikkerhed, også for dig som installatør. Her kan du læse mere om nogle af de ting, vi kan hjælpe dig med.