Det er vores passion for sikkerhed, der skaber fokus på innovation og udvikling.

Vi ved, at trusselsniveauet ændrer sig. Vores omverden ændrer sig hele tiden, og derfor skal din sikkerhedsløsning også følge med. I Securitas arbejder vi fokuseret med innovation og udvikling af løsninger, der højner trygheden og sikkerheden for dig og dem omkring dig.

Securitas Future Lab

Hvem vil ikke gerne vide, hvad der kommer til at ske i fremtiden. Vi kan ikke give dig det fulde billede - men vi arbejder på det. Securitas Future Lab er det sted, hvor fremtidens sikkerhedsløsninger er på tegnebrættet. Verden ændrer sig, og din sikkerhedsløsning følger med. Det sørger vi for ved at samle Securitas idéer i ét medie og gøre de bedste af dem til en realitet for din skyld. 

Vi udnytter teknologien og kombinerer den med en menneskelig faktor, så din sikkerhed bliver bedre. Hvis du vil vide mere, så besøg Securitas Future Lab.

 

Securitas Experience Center i Malmø, Sverige

Vil du se, hvad menneskelig og teknologisk sikkerhed kan gøre for dig? Så tag med til Securitas’ Experience Center i Malmø, Sverige. Det er en unik mulighed for i et live miljø at opleve, hvordan du med den nyeste teknologi kombineret med menneskelig sikkerhed får en løsning, der opfylder lige netop dit behov.

I Securitas Experience Center afprøver du selv, hvad menneskelig sikkerhed kombineret med teknologi giver af fordele. Du er garanteret ny viden og en oplevelse, der giver sikkerhed en ny betydning. 

 

 

Innovation og udvikling

 

Kontakt os for mere information
*
*
*
Hvad bruger vi dine personlige data til?
Når du trykker på "send", accepterer du samtidigt, at Securitas håndterer dine personlige data