Securitas Solution

Verden ændrer sig og vi ser trusler dukke op fra sider, vi ikke havde forventet. Er du forberedt? Det er vi, og det kan du også blive. Med Securitas Solution får du sikkerhed hele vejen rundt. Intet mere, intet mindre.

Securitas Solution kombinerer mennesker med teknologi

Mennesker vil altid være kernen i vores sikkerhed og tryghed til dig. Det er vores medarbejdere, der driver forandringerne både ude hos vores kunder og bag skærmen på kontrolcentralen. Men i en uforudsigelig verden forstår vi at kombinere mennesker med teknologi og viden for at opbygge en løsning til dig, der giver dig sikkerhed og tryghed døgnet rundt...uanset hvad der sker.

  

Forebygge eller udbedre?

Vi tror på, at det er bedre at forebygge frem for at udbedre. Indbrud, brand, spionage, svind, oversvømmelser, stormskader...som sikkerhedsvirksomhed bidrager Securitas til at gøre din virksomhed klar til at modstå sådanne trusler. Vi står bag dig og hjælper med at udvælge alle de nødvendige typer af teknologiske sikkerhedsløsninger. For os kommer dine behov først, ikke selve produktet. På den måde bringer vi vigtige sikkerhedselementer sammen og skaber sikkerhed hele vejen rundt for dig, dine  værdier og dine medarbejdere.

Det kalder vi for Securitas Solution!

 

Fordele ved en Securitas Solution

  • Én kontrakt
  • Én kontaktperson
  • Én leverandør
  • Én faktura uanset aftalens indhold
  • Én driftsomkostning 
  • Løbende rapportering

Tilhørende dokumenter

Kontakt os for mere information
*
*
*
Hvad bruger vi dine personlige data til?
Når du trykker på "send", accepterer du samtidigt, at Securitas håndterer dine personlige data