Securitas Solution

Viden, vagter og moderne teknologi. Det er de tre elementer, vi kombinerer, når vi skræddersyer Securitas Solutions til vores kunder. En Securitas Solution er en avanceret og intelligent sikkerhedsløsning skabt ud fra dine behov. Og med vores finansieringsmulighed er der ingen høje opstartsudgifter, du betaler kun et månedligt abonnement. En Securitas Solution giver dig tryghed og sikkerhed – også økonomisk.

Mange typer sikkerhed - én samlet løsning

Vi tror på, at det er bedre at forebygge frem for at udbedre. Indbrud, brand, spionage, svind, oversvømmelser, stormskader – som sikkerhedsleverandør gør vi din virksomhed klar til at modstå alle typer af trusler. Vi står bag dig og hjælper med at udvælge alle de tekniske sikkerhedsløsninger. For os er det dine behov, der kommer først, ikke selve produktet. På den måde bringer vi vigtige sikkerhedselementer sammen og skaber sikkerhed hele vejen rundt for dig, dine værdier og dine medarbejdere.

Det kalder vi for Securitas Solution!

 

Fordele ved en Securitas Solution

Når du vælger en Securitas Solution, så får du dækket alle dine sikkerhedsbehov ét sted. Det vil sige, at Securitas hjælper dig med at afdække dine behov og vælge de rigtige løsninger, og så faciliterer vi efterfølgende implementeringen af de løsninger. Vi samler altså alle trådene ét sted, så du får:

  • Én kontrakt
  • Én kontaktperson
  • Én leverandør
  • Én faktura uanset aftalens indhold
  • Løbende rapportering

Tilhørende dokumenter

Kontakt os for mere information
*
*
*
Hvad bruger vi dine personlige data til?
Når du trykker på "send", accepterer du samtidigt, at Securitas håndterer dine personlige data