Securitas Solution

Viden, vagter og moderne teknologi. Det er de tre elementer, vi kombinerer, når vi skræddersyer Securitas Solutions til vores kunder. En Securitas Solution er en avanceret og intelligent sikkerhedsløsning skabt ud fra dine behov. Og med vores finansieringsmulighed er der ingen høje opstartsudgifter, du betaler kun et månedligt abonnement. En Securitas Solution giver dig tryghed og sikkerhed – også økonomisk.

Mange typer sikkerhed - én samlet løsning

Vi tror på, at det er bedre at forebygge frem for at udbedre. Indbrud, brand, spionage, svind, oversvømmelser, stormskader – som sikkerhedsleverandør gør vi din virksomhed klar til at modstå alle typer af trusler. Vi står bag dig og hjælper med at udvælge alle de tekniske sikkerhedsløsninger. For os er det dine behov, der kommer først, ikke selve produktet. På den måde bringer vi vigtige sikkerhedselementer sammen og skaber sikkerhed hele vejen rundt for dig, dine værdier og dine medarbejdere.

Det kalder vi for Securitas Solution!

 

Fordele ved en Securitas Solution

Når du vælger en Securitas Solution, så får du dækket alle dine sikkerhedsbehov ét sted. Det vil sige, at Securitas hjælper dig med at afdække dine behov og vælge de rigtige løsninger, og så faciliterer vi efterfølgende implementeringen af de løsninger. Vi samler altså alle trådene ét sted, så du får:

  • Én kontrakt
  • Én kontaktperson
  • Én leverandør
  • Én faktura uanset aftalens indhold
  • Løbende rapportering

RÅDGIVNING
Vi starter altid en Securitas Solution med grundig rådgivning. Vi gennemgår dit eksisterende sikkerhedsset-up og diskuterer, hvordan vi kan udvikle det. Securitas er ISO-certifceret inden for leverandørrådgivning og er din betroet sikkerhedsrådgiver. Vi vil bestræbe os på kontinuerlige forbedringer og videreudvikling af løsningen.

VAGT
Vagter kan være en del af den sikkerhedsløsning, vi i fællesskab finder frem til. Det kan være faste vagter, lukkevagter, nattevagter til rundering eller måske bare alarmpatrulje, der reagerer, hvis din alarm går.

VIDEOOVERVÅGNING OG TEKNIK
Rigtigt ofte vil en Securitas Solution indeholde fx tv-overvågning eller anden teknik, men det kommer alt sammen an på jeres behov. Vi samarbejder med nogle af de dygtigste installatører på området, som installerer en teknisk løsning af tårnhøj kvalitet hos jer.

INTELLIGENT OVERVÅGNING
Vores operatører på vores Kontrolcentral holder øje med din virksomhed gennem jeres videoovervågning. Skulle der komme ubudne gæster, kan vores operatører anråbe dem gennem højtalere, samtidig med at de tilkalder den nærmeste patruljevogn. Det kalder vi Intelligent Overvågning.

RAPPORTERING
Ud fra vores professionelle rapporteringssystemer kan du vælge den type rapportering, der passer til dit behov. Her har du overblik over alarmer, gennemskuelig dokumentation og meget mere. Du kan tilgå det hele både fra computeren eller direkte på mobilen.

Person tjekker sin smartphone ved sit skrivebord

FINANSIERING AF DIN SIKKERHED
Alle skal have råd til at føle sig trygge. Derfor tilbyder vi en finansieringsløsning på vores Securitas Solutions, så du ikke skal betale store opstartsudgifter, men kan nøjes med at betale et månedligt abonnement. På den måde kan du investere din frie kapital i din egen forretning i stedet.

Kontakt os for mere information
*
*
*
Hvad bruger vi dine personlige data til?
Når du trykker på "send", accepterer du samtidigt, at Securitas håndterer dine personlige data