Sikkerhedsteknologi

Som global sikkerhedsleverandør ved vi, hvad der rør sig indenfor sikkerhed til erhverv i dag – og hvad der sætter nye standarder i morgen. Derfor kan du trygt vælge os som samarbejdspartner til sikring af din virksomhed.

Fjernvagt som tilgår videoovervågning på virksomhed

Smart videoovervågning

Vi laver intelligente videoovervågningsløsninger, hvor dit videokamera slår alarm og sender live til vores Kontrolcentral ved indbrud. Vores operatører kan følge med og anråbe tyvene direkte fra en opsat højtaler.

Læs mere om smart overvågning her

Tyverialarmer

Et alarmsystem er en naturlig del af din samlede sikkerhedsløsning, og det er også dét, de fleste forbinder med sikkerhed. Vi ved alt om tyverialarmer og rådgiver dig, så du får det bedste system. 

Læs mere her

Vores videoovervågning kører på sol- og vindenergi

Grøn videoovervågning

Grøn energi og klimavenlige løsninger er både på vores egen og mange af vores kunders agenda. Derfor har vi udviklet en sikkerhedsløsning med klimavenlig videoovervågning.

Læs mere om grøn videoovervågning

Adgangskontrol

Vi er eksperter i adgangskontrol og kan hjælpe med at opbygge og supportere hele dit adgangssystem, inkl. levering af nøgler og nøglekort. Vi sikrer, at det kun er godkendte personer, der kommer ind. 

Læs mere her

Sikkerhedstryk

I situationer, hvor dine medarbejdere føler sig lidt utrygge, kan et sikkerhedstryk hjælpe. Et tryk på knappen åbner en direkte linje til vores Kontrolcentral, så vi kan reagere hurtigt, hvis en situation udvikler sig. 

Læs mere her

Én sikkerhedspartner, én faktura, én kontaktperson

Securitas er din totalleverandør af sikkerhed. Vi tilbyder alt indenfor sikkerhedsløsninger til virksomheder og erhverv, både vagter, alarmsystemer, overvågningskameraer, adgangskontrol og meget mere. Vi afdækker dine behov, rådgiver dig om den sikreste løsning, koordinere med de relevante leverandører og sørger for at implementere løsningen. Med Securitas får du én samlet sikkerhedsløsning, fra én leverandør og på én faktura.

Securitas Totalløsning

Det skal være nemt at føle sig tryg og sikker. Hos Securitas kan du samle alle dine sikkerhedsløsninger ét sted og få dem til en fast månedlige pris. Så undgår du uventede udgifter og store startomkostninger. I stedet får du en gennemsigtig sikkerhedsløsning og ét kontaktpunkt, så du altid kan få hjælp, når du ringer.

Fordelene ved at vælge Securitas

Global erfaring, lokal viden

De tekniske sikkerhedsløsninger, som vi tilbyder i Securitas, er inspireret af løsninger fra hele verden. Vi samarbejder på tværs af vores internationale organisation i 58 lande og høster erfaringer fra det store udland, så vores løsninger altid inkluderer den nyeste viden på verdensplan. Samtidig er vi dybt forankret i Danmark, og alle vores løsninger er tilpasset dine behov og til det danske marked.  

God kvalitet og god økonomi

Alarmsystemer til erhverv, trådløse overvågningskameraer, termiske kameraer, overfaldsalarmer, røgalarmer, brandalarmer og meget mere. Vi samarbejder med de førende leverandører på området, fx Milestone og Axis, når vi skal levere tekniske løsninger til vores kunder. Vi vælger kvalitetsprodukter, der holder i hele kontraktperioden og derfor er en billigere løsning for dig på sigt.

Service 24/7

Når du vælger en teknisk sikkerhedsløsning fra Securitas, kan du regner med, at alle elementer altid fungerer. Skulle der opstå problemer, sidder vores dygtige servicekoordinatorer klar i vores Service Center til at hjælpe dig. Du kan kontakte vores Service Center her.  Skulle der opstå et akut behov uden for deres åbningstid, kan vores døgnbemandende Call Center altid hjælpe dig. Du kan kontakte call centret her.   

Professionelle installatører

Vi samarbejder med Danmarks dygtigste installatører. Så når du skal have installeret en sikkerhedsløsning fra Securitas, sender vi en af vores samarbejdspartnere. Vi har kontakt til installatører i hele landet og kan altid sende én, der kender dit lokalområde. Vi står for koordinering og planlægning, og du skal ikke betale for installationen separat. Alt er inkluderet i din aftale med Securitas. Læs mere om vores samarbejde med installatører her. 

Løbende service

En teknisk sikkerhedsløsning fra Securitas inkluderer altid en fuld serviceaftale. Det betyder, at vi løbende servicerer og udskifter tekniske komponenter, så din sikkerhedsløsning altid fungerer optimalt. Det bruger vi også vores installatørsamarbejdspartnere til, men som altid er det os, der koordinerer og planlægger, så du ikke skal bekymre dig om noget.  

Totalløsninger indenfor sikkerhed

Vi leverer totalløsninger indenfor sikkerhed, så du kan få én leverandør og én faktura på alt fra sikkerhedsteknologi til vagter og receptionister. Læs mere om vores andre services her: