Skip to main content

Løft af ældre

Når en ældre borger falder i sit hjem, skal de have hjælp hurtigt for at undgå yderligere komplikationer. Det kan Securitas tilbyde med vores patruljevagter, der er til stede i hele Danmark, døgnet rundt. Vores patruljevagter er uddannet i førstehjælp og i brug af det løfteudstyr, der kræves til opgaven.

Skal vi sikre din virksomhed?

Lad os hjælpe dig med at passe på din virksomhed. Kontakt os for en uforpligtende risikovurdering på +45 7226 8310 eller salg@securitas.dk

Ring til os

Undgå arbejdsskader – lad Securitas hjælpe

At løfte ældre, der er faldet i eget hjem, kan være en krævende opgave for kommunens sundhedsfaglige personale, selv hvis de har det rigtige udstyr tilgængeligt. Med vores løfteservice kan du eliminere risikoen for arbejdsskader i en vigtig medarbejdergruppe. Desuden kan vores patruljevagter hurtigt være fremme, når behovet opstår.

 

Hvordan hjælper vores patruljevagter med løft af ældre?

Vores patruljevagter har løfteudstyr i deres patruljebiler, som de har med, når de bliver kaldt ud til løft af en ældre. Det er vores patruljevagter, der udfører løftet, men inden taler de naturligvis med det sundhedsfaglige personale om særlige hensyn eller risici ift. den ældre. Er der brug for en ekstra hånd, kan vagten hurtigt tilkalde yderligere assistance. 

Fordele ved at vælge Securitas

  • Vores patruljevagter er trænet i løft af ældre borgere.
  • Vores patruljevagter er uddannet i korrekt brug af løfteudstyr og har udstyret med i bilerne
  • Vi er i området i forvejen og kan reagere hurtigt takket være vores store beredskab.
  • I vil opleve en effektivisering af løfteservicen, der kommer både kommunen og borgerne til gode.
  • Under løft tager vi hensyn til etiske aspekter såsom smertereaktioner, værdighed og blufærdighed.

Vi kan hjælpe med meget mere

Vi kan tilbyde vores kommunekunder en lang række andre services på plejeområdet. Har du et tilbagevendende problem, kan du kontakte os for en uforpligtende snak, så finder vi en løsning i fællesskab. I forvejen hjælper vi andre kommuner med fx:

Elevatorløft

Hvis I har ældre boende i etageejendomme, som er afhængige af elevatoren, kan vi hjælpe, hvis elevatoren er ude af drift. Vi har det rette udstyr og uddannelse til at hjælpe den ældre sikkert ned. Elevatorløftet kan bookes til bestemte tidspunkter, hvis den ældre fx har en aftale ude i byen.

Levering af hjælpemidler

Ved flytning af ældre borgere kan der være behov for hurtigt at få leveret rollatorer og andre hjælpemidler til den nye bopæl. Det kan vores patruljevagter også hjælpe med. Kommunen kan forudbestille udstyret, og så leverer vores patruljevagter det på flyttedagen.

Securitas skaber tryghed i kommunen

Løft af ældre er en service vores patruljevagter tilbyder, og det er et helt oplagt tillæg til de kommuner, der i forvejen har en aftale med Securitas’ patruljevagter. Når vi i forvejen er til stede i kommunen, kan vi nemlig hurtigt og fleksibelt rykke ud til de borgere, der har brug for hjælp.

Kontakt vores salgsafdeling

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. 

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede

Få endnu mere tryghed

Securitas tilbyder en bred vifte af tryghedsskabende løsninger både for kommuner og private virksomheder. Du kan læse mere om, hvordan vi ellers kan hjælpe her: