Skip to main content

Syv fordele ved kameraovervågning til mindre virksomheder

Er du bekymret for, om der sker noget ubehageligt på kontoret efter arbejdstid? I værste fald betyder uvisheden, at det er svært at slappe af, når du har fri. Med kameraovervågning forebygger du kriminalitet mod dine lokaler og øger medarbejdernes tryghed døgnet rundt. Så måske er det tid til at investere i kameraovervågning til kontoret?

Udgivet

Der er meget at vinde med overvågningskameraer i mindre kontorlokaler. Det er et effektivt værktøj til at forebygge kriminalitet og afskrække mod hærværk i og omkring dine lokaler, og du øger samtidig medarbejdernes tryghed. Her er syv gode grunde til, at du bør overveje kameraovervågning på kontoret.

Syv fordele ved kameraovervågning på kontoret

1. Følg med og føl dig tryg, når alarmen går

Hvis alarmen går på kontoret, kan vores kontrolcentral undersøge årsagen via videoovervågningen og verificere, om der er tale om et indbrud eller en fejlalarm. Det samme kan du via vores app på mobilen, så du ikke behøver at spekulere på, hvad der udløste alarmen. Du behøver ikke bekymre dig om at sikre reaktion på alarmen, hvis der er tale om et indbrud, det klarer vores patruljevagter. Men ved en fejlalarm kan videoovervågning give ro i sindet hos dig som virksomhedsejer, fordi du hurtigt kan finde ud af, hvad der udløste alarmen.

2. Kameraer forebygger indbrud og hærværk

De fleste indbrud planlæges i forvejen. Installerer du et alarmsystem med overvågningskameraer, afskrækker du mange gerningsmænd fra overhovedet at overveje et indbrud på dit kontor. Altså betyder synlige og velplacerede kameraer ofte, at kriminalitet helt undgås. Det er vigtigt, at dine kameraer placeres, så de registrerer hændelser både i og udenfor dine lokaler. I et kontorlokale bør kameraerne dække alle indgange, både døre og vinduespartier, som man kan komme ind gennem. Hvis fx pengeskab eller genstande af høj værdi opbevares på kontoret, bør kameraerne placeres, så disse overvåges. Få hjælp fra vores eksperter til at finde den rigtige placering og (ved behov) indhente tilladelse til kameraet.

3. De leverer bevismateriale til politiets opklaring

Hvis der er indbrud eller andre hændelser i din virksomhed, kan politiet indhente optagelser fra dit overvågningskamera som bevismateriale til efterforskningen. 

4. Du kan se, hvem der ringer på døren, og kan trygt åbne

Venter du ikke besøg? Når det ringer på kontorets dør, kan du se, hvem der står udenfor, og sikre dig, at besøget er velkomment, inden du vælger at åbne. Det giver også tryghed for personalet at kunne se, hvad der sker uden for døren, hvis de arbejder tidligt eller sent eller er alene på arbejde. Placér gerne en lille skærm ved døren, så man kan se ydersiden, inden døren åbnes. I mange alarmsystemer kan du også se kameraerne i en app. Desuden øger kameraer også trygheden, når den sidste person låser, slår alarmen til og forlader arbejdspladsen.

 

5. Overvågning kan forebygge hærværk og vandalisme

Kameraovervågning uden for kontoret mindsker risikoen for hærværk og skader. Det betyder, at du kan regne med at dit kontor og dine bygninger står, som du efterlod dem, når du møder ind om morgenen.

6. Kameraer er en økonomisk sikkerhedsløsninger

Kameraovervågning sparer dig for unødvendige omkostninger. Den registrerer hændelser, som ellers kunne have forårsaget alvorlige og kostbare konsekvenser som skader på lokaler og medarbejdere i utrygge situationer.

7. Du giver medarbejderne et trygt arbejdsmiljø

Denne fordel er måske den vigtigste og sammenfatter alle de nævnte argumenter for at overveje videoovervågning. Kameraer både afskrækker og dokumenterer kriminalitet og hjælper desuden medarbejderne med at træffe trygge beslutninger. Det er ganske enkelt en effektiv sikkerhedsløsning, der skaber et trygt arbejdsmiljø.

 

En sikkerhedspartner, du kan stole på 

Ved at lade kameraerne gøre arbejdet kan du fokusere på at drive din virksomhed i ro og mag. Uanset hvilken sikkerhedsløsning, der passer til dit kontor, hjælper Securitas dig med at forstå jeres behov og giver dig de rigtige anbefalinger til, hvordan du går videre. Derfor kan vi garantere, at du får den bedst tænkelige beskyttelse af både medarbejdere og lokaler.

 

Vil du gerne vide mere om kameraovervågning og andre sikkerhedsløsninger? Så er du velkommen til at kontakte os, og vi ringer dig op.

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.