Skip to main content

Sådan kan udendørs videoovervågning beskytte din virksomhed

Udendørs videoovervågning er en effektiv måde at øge trygheden på arbejdspladsen og beskytte din virksomheds værdier mod indbrud og tyveri. I denne artikel dykker vi ned i, hvordan udendørs tv-overvågning til erhverv kan bidrage til beskyttelse af din virksomhed og til at skabe et tryggere arbejdsmiljø for dine medarbejdere.

Den præventive effekt


Du tænker måske, at videoovervågning kun er relevant i tilfælde af indbrud, men der er faktisk også andre gode grunde til at implementere videoovervågning som en del af din virksomheds sikkerhedsløsning.

Videoovervågning sørger selvfølgelig for, at eventuelle indbrudstyve bliver opfanget af kameraet, så alarmen aktiveres, men det har også en præventiv effekt. Synlige kameraer udendørs er nemlig ofte nok til at få potentielle indbrudstyve på andre tanker, fordi de sender et tydeligt signal om, at området er under overvågning 24/7. Selve tilstedeværelsen af videoovervågning udendørs kan derfor i nogle tilfælde være nok til at forhindre indbrud, tyveri og hærværk.

Videoovervågning dokumenterer hændelser


I tilfælde af at den præventive effekt ikke er tilstrækkelig, og der sker hærværk eller indbrud i din virksomhed, kan videoovervågningen også lette det administrative arbejde bagefter. Optagelserne kan bruges som bevismateriale i retssager og til at identificere gerningsmanden, så vedkommende kan holdes ansvarlig. De kan også analyseres og bruges som udgangspunkt for at justere og forbedre din sikkerhedsløsning yderligere.

Skab tryghed for dine medarbejdere med udendørs videoovervågning


Dine medarbejderes tryghed er vigtig for produktiviteten og arbejdsmiljøet i din virksomhed. Derfor er det vigtigt at vise dine medarbejdere, at der er gjort en indsats for at passe på dem.

Det kan udendørs videoovervågning hjælpe med. Den synlige tilstedeværelse af videoovervågning fortæller dine medarbejdere, at de bliver beskyttet på arbejdspladsen i tilfælde af, at der opstår trusler. Det gør, at de kan koncentrere sig om deres arbejdsopgaver uden bekymring.

Anråb fra kontrolcentralen kan stoppe ubudne gæster


Udendørs videoovervågning giver din virksomhed et ekstra lag beskyttelse, da den opfanger mistænkelig aktivitet uden for virksomhedens bygninger. Kameraerne kan identificere trusler i realtid og udløse alarmen, så kontrolcentralen hurtigt kan reagere. Vores operatører på kontrolcentralen kan også anråbe ubudne gæster via højtalere i kameraerne, før indbruddet eller hærværket finder sted.

Udendørs videoovervågning har desuden gennemgået en teknologisk udvikling, der gør, at vind, vejr og mørke ikke er en udfordring for kameraerne. Overvågningen kan derfor opretholde sikkerheden på alle virksomhedens udendørsarealer – både dag og nat. Du kan altså vide dig tryg ved, at der altid er øjne på din virksomhed. Også uden for åbningstiden og i ferier.

Integration med øvrige løsninger


Den bedste sikkerhedsløsning er den, der kan integrere de enkelte dele med hinanden for optimal beskyttelse. Ved at koble udendørs videoovervågning sammen med fx indendørs videoovervågning, adgangskontrol og alarm, opnås der en 360 graders sikkerhedsløsning, der kan styres centralt og overvåges af kontrolcentralen.

Vil du vide mere?


For mere information om, hvordan udendørs videoovervågning kan beskytte din virksomhed, kan du kontakte vores konsulenter på telefon +45 7226 8310 eller mail salg@securitas.dk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.