Skip to main content

Transporter dine varer sikkert i dag

Det er et udsat fagområde at arbejde med transporter, og det stiller store krav til sikkerheden. Har du en samlet sikkerhedsløsning til din transportvirksomhed? Her får du seks gode råd til at øge sikkerheden for dine medarbejdere og din virksomhed.

Udgivet
 1. Er tyverialarmens udløbsdato overskredet?

  En tyverialarm er en central del af arbejdet med at sikre lastbiler og områder, men husk, at alarmen ikke holder i al evighed. Som med al anden teknik skal tyverialarmer opdateres med jævne mellemrum, så du er sikret, at udløbsdatoen ikke overskrides. Du bør også vurdere, om der er behov for et højere sikringsniveau i virksomheden, hvis I fx er blevet større eller har fået andre behov.


 2. Overfaldsalarm, som gør alenearbejde mere sikkert

  Har I medarbejdere, som arbejder alene i længere perioder, er det vigtigt, at de føler sig trygge. Selv om du har indført sikkerhedsløsninger, så kontrollér alligevel, om det vil være fornuftigt med ekstra beskyttelse ved visse former for alenearbejde. I dag findes der mobile overfaldsalarmer, som er nemme at gå rundt med. Det er en perfekt løsning for personer, som bevæger sig rundt mellem forskellige lastbiler og områder.


 3. Brandsikkerhed i lastbilen

  Har dine brandslukkere kapacitet til at klare en større brand, eller egner de sig kun til mindre brande? Brande i lastbiler har mange gange et ret voldsomt forløb. Kontrollér, at både brandsikkerheden og dit udstyr er tilpasset situationen og fungerer, som det skal. Securitas kan hjælpe dig med at få styr på alle forhold i forbindelse med brandsikkerhed og afholder også kurser i brandsikkerhed for dig og dine medarbejdere.


 4. Skift fra nøgler til et smart adgangskontrolsystem

  Er du bekymret for, at nøgler forsvinder, og at nogen kommer ind i lokalerne efter lukketid? Skifter du til et smart adgangskontrolsystem, skal du aldrig bekymre dig om det igen. Hvis et adgangskort mistes, kan det hurtigt spærres, og så er det problem løst. Det er også nemt at få overblik over, hvem der har adgang til lokalerne og begrænse, hvem der må opholde sig i bestemte afdelinger af lokalerne.


 5. Brug videoovervågning

  Sikkerheden er alfa og omega, både for varetransporter og passagertransport. Videoovervågning er en effektiv måde både at forebygge og forhindre indbrud, som er ved at ske. Det kan dreje sig om tyveri af gods, men også hærværk og tyveri af bildele og andet udstyr. Mange vælger at placere overvågningskameraer ved garager og på fællesarealer i forbindelse med kollektiv trafik, men de kan også monteres i lastbiler, som transporterer værdifuldt gods. Vi rådgiver dig om, hvordan du bedst kan sikre din forretning.


 6. Vagter giver øget tryghed

  I den kollektive trafik og i offentlige transportmidler varierer tilstrømningen af mennesker. Nogle tidspunkter er der stort pres på, og det skaber trængsel, hvor lommetyve har frit spil. På andre tidspunkter kan det være tomt og utrygt for de rejsende, som dermed risikerer at blive udsat for røveri og vold. Det er en god idé at lade vagter patruljere med jævne mellemrum. Det giver en direkte beskyttelse og øger trygheden for alle.

 

Hvilke sikkerhedsløsninger passer bedst til din transportvirksomhed? 

Securitas hjælper dig med at skræddersy en totalløsning, som passer bedst til din virksomheds sikkerhedsbehov. Vi har lang erfaring med tilpassede sikkerhedsløsninger og hjælper dig med det hele – lige fra at vælge produkter og installere dem, til at uddanne dine medarbejdere og tilbyde vedligeholdelsesservice.


Med Securitas som partner får du en enkel og tryg hverdag, så du kan fokusere på din forretning. Når du først har bestemt dig, tager vi os af resten. 

 

 

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.