Who Cares? Det gør vi.

24. marts 2017

Når dem, der ikke kan klare sig selv, falder og slår sig eller glemmer at tage deres medicin, Who Cares? Det gør Securitas. Vi lancerer et nyt tryghedskoncept kaldet Securitas Care. Securitas Care er tilpasset og skræddersyet til kommunernes behov og har til formål at skabe ekstra hænder til kommunens medarbejder og ekstra tryghed for borgerne.

Til gavn for kommune, hjemmepleje og borgere

Vi har gennem 2016 arbejdet med at opbygge vores forretningsområde Securitas Care og er nu startet op med de første opgaver hos kommunerne. Securitas Care konceptet er bygget op om følgende ydelsesområder: Personaletryghed, Medicinsk Tryghed, SOSU support, Elektronisk dørlåse, Brand- og førstehjælpsudstyr samt Uddannelse.

"Vi kan se et godt match mellem vores kernekompetencer som kontrolcentral, vores mobile beredskab og vores remote løsninger og så Care områderne, hvor det gælder om at yde tryghed og sikkerhed for mennesker", udtaler Strategisk Udviklingsdirektør, Martin Nielsen.

Erfarne samarbejdspartnere

Som en del af Securitas Care konceptet har vi indgået samarbejdsaftale med BEKEY inden for elektroniske låsesystemer, hvor håndtering og administration af fysiske nøgler elimineres. BEKEY har været inden for Care området siden 2011. 

Vi har også indgået aftale med DoseSystem inden for medicinpåmindelse, hvor borgeren via en medicinhusker kan få hjælp til at huske sin medicin, huske at drikke etc. Begge partnere er førende inden for deres områder i Danmark, og begge er allerede i samarbejde med en lang række kommuner over hele landet.

Udover disse to partnere har Securitas indgået en global samarbejdsaftale med WMC Technologies, som står bag World Medical Card (WMC) konceptet. Ved at bruge WMC sikres at al nødvendig information om en person er tilgængelig, når det behøves i en nødsituation.

Vil du vide mere?

Du kan læse mere om Securitas Care konceptet her. Du er også velkommen til at kontakte vores Strategiske Udviklingsdirektør Martin Nielsen, telefon +45 2338 5680, martin.nielsen@securitas.dk, der er ansvarlig for konceptet.