Go-For-It mentor sikkerhed CSR vagt

Go-For-It

I Securitas mener vi, at det er vigtigt at inkludere så mange som muligt på arbejdsmarkedet. Vi driver i samarbejde med en række kommuner og private virksomheder projektet Go-For-It. Formålet med Go-For-It er at få udsatte unge i alderen 15-30 år sluset ind på arbejdsmarkedet og gjort dem selvforsørgende.

Hos Securitas tror vi på, at ordinært arbejde kan anvendes som socialiseringsrum for den gruppe unge, der har brug for hjælpe til at finde motivation og udvikle de fornødne sociale og faglige kompetencer til at påbegynde et uddannelsesforløb eller et arbejde. Vi tror derfor på, at vi med en målrettet indsats kan være med til at skabe strukturerede og relevante aktiviteter, der kan være medvirkende til at få de unge ind på arbejdsmarkedet.

Mentorer fra Securitas hjælper de unge på vej

Vores mentorer er rollemodeller for de unge og støtter de unge i en svær periode. Vi hjælper unge i gang og løfter i den forbindelse en vigtig samfundsopgave samme med de kommuner og virksomheder, som vi samarbejder med. Når der er tale om unge med en kriminel baggrund, yder vi således også på dette område en kriminalpræventiv indsats.

Kontakt HR for mere information
*
*
Hvad bruger vi dine personlige data til?
Når du trykker på "send", accepterer du samtidigt, at Securitas håndterer dine personlige data