Fast receptionist – Førsteklasses service, intet besvær

Slip tøjlerne og nyd den gode service. Med en fast receptionist fra Securitas driver vi din reception, så du og dine andre medarbejdere kan fokusere på vigtigere opgaver. Vi håndterer rekruttering, ansættelse, oplæring, ferieplanlægning og sygdomsdækning, så du altid har en velkørende reception med en receptionist, der kender din virksomhed.

Den gode service er en selvfølge, når du vælger en Securitas Receptionist. Men hvad din receptionist ellers skal kunne, vælger du selv. Vi har nemlig udviklet fire receptionspakker, så du kan vælge den pakke, der passer til jeres behov. Så slipper du for at betale for noget, du ikke har brug for.

  • Du ringer og fortæller os om dine receptionsbehov
  • Vi rekrutterer og oplærer én fast receptionist og 2-3 vikarer
  • Vi koordinerer og planlægger ved ferie og sygdom, så du altid har bemanding
  • Du betaler én fast månedlig pris, uden stress og besvær

Intet fravær

Vi oplærer både din faste receptionist og minimum 2 vikarer til at passe lige præcis din reception, så der altid er erfarent og oplært personale til rådighed, selv ved sygdom og ferie.

Altid uddannet personale

Med Securitas Receptionssservice får du uddannet og kompetente receptionister, der også har ekstra kurser i fx førstehjælp og brug af hjertestarter. Samtidig oplærer vi altid receptionisterne til din reception, så de kan blive en del af din virksomhed. 

Din medarbejder, ansat af Securitas

Vi håndplukker en receptionist med den personlighed og de kompetencer, som du skal bruge, og i samarbejde med dig skræddersyer vi et oplæringsforløb. Din nye receptionist kommer altså til at føles som en hvilken som helst anden medarbejder i virksomheden.

En god reception og en god forretning

Det kan betale sig at investere i god service – også på bundlinjen. Da vi varetager alt det praktiske ift. rekruttering, oplæring og koordinering, slipper du for at bruge dyrearbejdstimer på det. Samtidig betaler du én fast pris og slipper fuldstændigt for uforudsete udgifter. 

Altid opmærksom på sikkerheden

Sikkerhed er en del af vores DNA, og selvom vores receptionister ikke er vagtuddannede, så er de mere årvågne end de fleste. Ønsker du en receptionist med vagtuddannelse, så finder du det i vores Diamantpakke. 

Kontakt os for mere information
*
*
*
Hvad bruger vi dine personlige data til?
Når du trykker på "send", accepterer du samtidigt, at Securitas håndterer dine personlige data