Patruljevagt

Hver dag kører der Securitas-vagter på vejene for at skabe synlig sikkerhed og beskytte virksomheder og kommuner i hele Danmark. Som et af de største sikkerhedsfirmaer er vores vagter til stede i hele landet, hele døgnet rundt. Vores patruljevagter kører som alarmpatrulje, udfører natterunderinger, fører tilsyn med din virksomhed og meget mere.

Hvad er Securitas Patruljevagt?

Securitas patruljevagt er et erfarent, årvågent og hurtigt team af vagter, der dag og nat skaber tryghed og sikkerhed. Vi har over 135 biler, der kører til og fra virksomheder og kommuner i hele Danmark for at løse sikkerhedsopgaver. Vores vagter er trænet til at holde øje med, at alt er, som det skal være, og til at reagere hurtigt, når dét ikke er tilfældet.

Vil du vide mere om vores patruljevagter?

Ring til os på +45 7027 0727

Vores alarmpatrulje rykker hurtigt ud

Vores patruljevagter er hurtigt fremme, når din alarm går. På grund af en effektiv organisation og et bredt, landsdækkende beredskab af vagtbiler er responstiden for vores alarmpatrulje imponerende lav. Vi har patruljevagter, der kører i langt de fleste byer og kan derfor være hurtigt fremme i hele landet.

Hvad kan Securitas’ patruljevagter hjælpe med?

Patruljevagt på alarmpatrulje om natten i Securitasbil 

Alarmreaktion: Går din alarm, så reagerer vores alarmpatrulje prompte. Vores Kontrolcentral sikrer, at signalet fra din alarm bliver sendt ud til den nærmeste patruljevagt, så vi kan være fremme ved din virksomhed hurtigst muligt.

Patruljevagt fra Securitas med lommelygte i hånden på tilsyn 

Mindsker skader ved indbrud: Rigtigt ofte kan vores patruljevagter nå frem så hurtigt, at de kan forhindre et indbrud. Men ankommer vores vagtbiler efter, at tyven er forsvundet igen, så sikrer vores vagter, at din virksomhed ikke står ubeskyttet hen. 

Patruljevagt fra Securitas er ved at slukke lyset i forbindelse med et tilsyn 

Tilsyn: Vi passer på din virksomhed om natten, i weekenderne, i ferierne og alle andre tidspunkter, du ønsker. Vores patruljevagter kan gå op til flere vagtrunder hos din virksomhed i løbet af et døgn og bl.a. tjekke, at døre og vinduer ikke står åbne, at lyset er slukket, at kaffemaskiner og andet elektronik er koblet fra, at alarmen er korrekt tilkoblet, og at der ikke er uønskede personer på området. 

Patruljevagt står foran bygning med vagtbil i baggrunden 

Til- og frakobling af dit alarmsystem: Har du mange forskellige ansatte, der kommer som de første eller går som de sidste, så kan det være kompliceret at oplære alle i korrekt brug af jeres alarmsystem. Vores patruljevagter kan hjælpe ved at slutte alarmerne til, når de sidste er gået hjem om aftenen, og slå dem fra igen, før de første møder næste morgen. 

Patruljevagt fra Securitas går ind af døren til en virksomhed 

Åbning af din virksomhed eller indkøbscenter: Vores patruljevagter kan skabe tryghed og sikkerhed ved at assistere jeres ansatte under åbningen af din virksomhed eller dit indkøbscenter. Hvis du ønsker det, kan vores vagter også åbne din virksomhed selv. 

To patruljevagter fra Securitas kontrollerer en lastbil  

Ind-/udlukning af personale og leverandører: Kommer der mennesker i din virksomhed døgnet rundt, også efter jeres reception er lukket, så kan vores patruljevagter hjælpe med at lukke dine gæster ind og ud. Kommer de på faste tidspunkter, kan vi planlægge det, så patruljevagten foretager et tilsyn på samme tidspunkt. 

Kvindelig patruljevagt sidder i vagtbil og smiler 

Andre opgaver: I samarbejde med en af vores sikkerhedskonsulenter fastlægger du selv opgaverne for vores patruljevagter. Går vi et tilsyn hos dig, kan vi hjælpe med alskens mindre opgaver som fx at hejse eller nedtage flag, holde øje med dit fyr og tage imod leverancer.

Hvordan hjælper vores patruljevagter i kommunerne?

Flere danske kommuner har valgt Securitas som sikkerhedsleverandør, og her er vores patruljevagter en vigtig del af den samlede løsning. Ud over at de fungerer som alarmpatrulje, hvis uheldet skulle være ude, så løser de også rigtigt mange andre, vigtige opgaver:

  • Patruljevagterne kontrollerer, at alarmsystemerne er korrekt tilsluttede i kommunens bygninger og ejendomme, fx på skoler.
  • Vagterne holder øje med kommunens områder og rapporterer bl.a. om ødelagte busstoppesteder og huller i vejen.
  • Når vores vagter kører rundt, holder de øje med, at der ikke bliver begået hærværk på kommunens ejendom. De opløser også større grupperinger af fx unge, hvis de befinder sig på kommunens ejendom efter lukketid.
  • Hvis beboere i kommunernes udlejningsejendomme skulle mangle strøm, opleve vandskader, tilstoppede kloaker eller andet, kan vores patruljevagter reagere udenfor kommunens normale åbningstid.
  • Vores patruljevagter kan være behjælpelige ved ad hoc-opgaver såsom åbning og lukning af arrangementer.

Securitas CARE - hjælp til løft i kommunerne

Hvis en kommune i forvejen har en aftale med Securitas, kan vores patruljevagter hjælpe med at løfte ældre, der er faldet i eget hjem. Fordi vi alligevel er i området, er vi hurtigt fremme, og jeres personale undgår arbejdsskader.

Læs mere om Securitas Løft

Sådan gør vi det gode samarbejde endnu bedre

Én fast kontaktperson

Som kunde hos Securitas får du tildelt et fast team og én fast kontaktperson, som altid tager telefonen, når du ringer. Det betyder også, at du altid taler med nogen, der kender til lige præcis din virksomhed eller kommune.

Nem rapportering

Hvad enten det er et åbent vindue, en fejlalarm eller et decideret indbrud, så noterer vores patruljevagter alle hændelser i løbet af deres vagt i vores system. Det generer automatisk en daglig rapport til jer, som I let kan tilgå via mail eller app på telefonen.

Hvor kører vores patruljevagter henne?

Vores patruljevagter kører i hele landet, og vi har vagter tilstede i langt de fleste byer. Derudover har vi over 17 driftskontorer i hele landet, hvor vores vagter kører ud fra. Du kan finde dit nærmeste driftskontor her.

 

 Patruljevagt Sjælland

 Patruljevagt Jylland

 Patruljevagt Fyn

Patruljevagt København Patruljevagt Aalborg Patruljevagt Odense
Patruljevagt Nordsjælland Patruljevagt Aarhus Patruljevagt Svendborg
Patruljevagt Vestsjælland Patruljevagt Holsterbro Patruljevagt Fåborg
  Patruljevagt Herning Patruljevagt Ringe
  Patruljevagt Horsens  
  Patruljevagt Randers  
  Patruljevagt Hjørring  
  Patruljevagt Frederikshavn  
  Patruljevagt Esbjerg  
  Patruljevagt Kolding  

Få én samlet sikkerhedsløsning hos Securitas

Securitas er ikke bare Danmarks største vagtleverandør, men derimod din professionelle sikkerhedspartner, der leverer hele pakken på tværs af vagter, alarmer, overvågning og meget mere. Det betyder også, at vi kan sammensætte vores sikkerhedsløsninger ud fra dine behov, så du får mest muligt tryghed for pengene. Er du interesseret i at tale med en af vores sikkerhedskonsulenter om hvordan, vi kan hjælpe lige netop din virksomhed, så kontakt os her. Du kan også læse mere om vores forskellige sikkerhedsprodukter herunder.

Kontakt os for mere information
*
*
*
Hvad bruger vi dine personlige data til?
Når du trykker på "send", accepterer du samtidigt, at Securitas håndterer dine personlige data