Skip to main content

Varesikring til butik og detail

Elektronisk varesikring er en effektiv metode til at minimere svind og tyveri. Vi tilbyder et teknologisk system, der er nemt at implementere, og som sikrer beskyttelse af varer og forebygger tyveri i især detailhandelsmiljøer.

Securitas-teknik installere varesikring i en butik

Derfor skal du investere i varesikring i din butik

Med elektronisk varesikring kan du effektivt reducere antallet af butikstyverier. Du kan sikre dine varer med varesikringsmærkater, der i de tilfælde, hvor varen fjernes fra butikken uden at have været forbi kasselinjen og blive betalt først, vil aktivere en alarm.

Det giver mulighed for at dit personale eller butiksvagten hurtigt kan reagere på hændelsen og pågribe butikstyven. Synlige standere ved ind- og udgangspartierne i dine butik er derudover med til at vise potentielle butikstyve, at din butik er effektivt sikret imod butikstyveri. 

Kvinde sidder ved bord med computer

Hvordan fungerer varesikring?

Varesikring består af varesikringsmærkater, der påføres dine varer, og nogle varesikringsstandere, der giver alarm, hvis en vare med varesikringsmærkat i passerer dem. De primære problemer, som elektronisk varesikring løser, er:

Reducerer tab: Varesikring hjælper med at reducere tabet af varer på grund af tyveri, svindel og andre ulovlige handlinger. Dette kan øge din fortjeneste og forbedre din bundlinje.

Forbedrer sikkerheden: Varesikring bidrager til at skabe et mere sikker arbejds- og indkøbsmiljø for både medarbejdere og kunder. Det kan føre til øget tilfredshed og tillid blandt dine kunder.

Forebygger: Varestanderne er synlige ved ind- og udgangene i din butik og kan derfor virke direkte afskrækkende på potentielle butikstyve.

Kan optimere din drift: Flere af de moderne varesikringsløsninger har indbyggede værktøjer, der kan indsamle og analysere antal ind- og udgang i din butik. Du kan bl.a. bruge disse data til at optimere driften af din butik.

Grafik der viser Securitas' samlede sikkerhedsløsninger lige fra fastvagt, patruljevagt, kontrolcentral, brandsikring, førstehjælp, teknikløsninger og sikkerhedsrådgivning.

Få en samlet sikkerhedsløsning

Tænk sikkerhed hele vejen rundt. Med Securitas kan du få en sikkerhedsløsning, der kombinerer elektronisk sikring, som fx tyverialarm og videoovervågning, med patruljevagt, kontrolcentral, brandsikring og førstehjælp. Vi skræddersyer vores sikkerhedsløsninger, så de passer til dine behov, hvad enten du skal beskytte lokaler, værdier, medarbejdere – eller det hele på én gang. 

Beskyt din virksomhed i dag

Lad os hjælpe dig med at passe på din virksomhed. Kontakt os for en uforpligtende risikovurdering på +45 7226 8310 eller salg@securitas.dk

Skriv til os
En brochure fra Securitas om sikkerhedsløsninger til detailbranchen

Hent vores vores folder om sikring til detailvirksomheder

Få et hurtigt overblik over øvrige løsninger og services, som Securitas leverer til detailvirksomheder. Download folderen og lær mere om sikkerhedsudfordringerne i branchen, samt hvordan de kan løses.

Kontakt vores salgsafdeling

Tak for din interesse i at arbejde hos Securitas. Vi leder altid efter kvalificerede kollegaer. Du kan læse mere om ledige stillingere og kontakte vores HR-afdeling direkte via kontaktformular her: https://www.securitas.dk/karriere/

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Vores certificeringer

ISO 14001 certificering
ISO 9001 certificering
ISO 45001 certificering
Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.