Skip to main content

Varesikring til butik og detail

Elektronisk varesikring er en effektiv metode til at minimere svind og tyveri. Vi tilbyder et teknologisk system, der er nemt at implementere, og som sikrer beskyttelse af varer og forebygger tyveri i især detailhandelsmiljøer.

Securitas-teknik installere varesikring i en butik

Derfor skal du investere i varesikring i din butik

Med elektronisk varesikring kan du effektivt reducere antallet af butikstyverier. Du kan sikre dine varer med varesikringsmærkater, der i de tilfælde, hvor varen fjernes fra butikken uden at have været forbi kasselinjen og blive betalt først, vil aktivere en alarm.

Det giver mulighed for at dit personale eller butiksvagten hurtigt kan reagere på hændelsen og pågribe butikstyven. Synlige standere ved ind- og udgangspartierne i dine butik er derudover med til at vise potentielle butikstyve, at din butik er effektivt sikret imod butikstyveri. 

Kvinde sidder ved bord med computer

Hvordan fungerer varesikring?

Varesikring består af varesikringsmærkater, der påføres dine varer, og nogle varesikringsstandere, der giver alarm, hvis en vare med varesikringsmærkat i passerer dem. De primære problemer, som elektronisk varesikring løser, er:

Reducerer tab: Varesikring hjælper med at reducere tabet af varer på grund af tyveri, svindel og andre ulovlige handlinger. Dette kan øge din fortjeneste og forbedre din bundlinje.

Forbedrer sikkerheden: Varesikring bidrager til at skabe et mere sikker arbejds- og indkøbsmiljø for både medarbejdere og kunder. Det kan føre til øget tilfredshed og tillid blandt dine kunder.

Forebygger: Varestanderne er synlige ved ind- og udgangene i din butik og kan derfor virke direkte afskrækkende på potentielle butikstyve.

Kan optimere din drift: Flere af de moderne varesikringsløsninger har indbyggede værktøjer, der kan indsamle og analysere antal ind- og udgang i din butik. Du kan bl.a. bruge disse data til at optimere driften af din butik.

Grafik en folder fra Securitas om sikkerhedsløsninger til detailvirksomheder

Hent vores vores folder om sikring til detailvirksomheder

Få et hurtigt overblik over de løsninger og services, som Securitas leverer til detailvirksomheder. Download folderen og lær mere om sikkerhedsudfordringerne, samt hvordan de kan løses.

Få en samlet sikkerhedsløsning

Alarm

En alarmløsning fra Securitas bliver altid skræddersyet til vores kunders behov. Det afhænger bl.a. af hvor mange medarbejdere, der skal have adgang, hvor mange indgange, der skal sikres, og hvor højt dit sikringsniveau er. Vores sikkerhedseksperter guider dig, så du får en løsning, der både er brugervenlig og fremtidssikret. En alarmløsning kan indeholde mange forskellige komponenter, bl.a. sensorer, paneler, røgmeldere og overfaldsalarmer.

Læs mere om alarmer
Videoovervågning

Videoovervågning er en del af mange alarmløsninger. Videoovervågning kan opsættes både udendørs eller indendørs afhængigt af dine behov. Indendørsvideoovervågning kan bl.a. bruges til data- og kundeanalyse. Udendørsvideoovervågning, fx med termiske kameraer, kan bruges til perimetersikring. Du kan få mange forskellige typer af kameraer til din videoovervågning, se et udpluk herunder.

Læs mere om videoovervågning
Kontrolcentral

Alle vores alarmløsninger overvåges 24/7 på vores Rigspolitigodkendte kontrolcentral. Hvis din alarm går, sidder vores dygtige operatører klar til at reagere med det samme. Typisk vil de ringe dig op eller sende en vagt afhængig af den aftale, vi har lavet på forhånd.

Læs mere om vores kontrolcentral
Patruljevagt

Når din alarm går, rykker vores patruljevagter ud. Vi har over 135 biler på vejene og har den laveste gennemsnitlige udrykningstid på landsplan. Patruljevagterne sikrer, at der ikke er ubudne gæster i din virksomhed, og har uheldet været ude, sørger de for at dække af, så der ikke sker yderligere skader.

Læs mere om patruljevagter
Fastvagt

Med en fastvagt fra Securitas har du altid en professionel vagt i nærheden. Vores fastvagter kan passe på din virksomhed i det omfang, du har brug for, hvad enten det er i åbningstiden eller 24/7. Vores vagter er imødekommende og servicemindede, og de kan udføre mange andre opgaver i kombination med deres sikkerhedsarbejde. Vi tilbyder også receptionister, hvis du har brug for kompetente og serviceorienterede medarbejdere til at passe jeres reception, enten fast eller ved sygdom.

Læs mere om vores vagter
Brandsikring

Brand er en af de største risici for de fleste virksomheder, og det er derfor vigtigt, at du sikrer dig mod den. Vores brandsikkerhedseksperter kan rådgive dig om, hvordan du bedst muligt sikrer din virksomhed. Vi tilbyder alt indenfor brandsikring fra brandalarmeringsanlæg, evakueringsplaner og brandbekæmpelseskurser til brandsikringsudstyr såsom brandslukkere og brandtæpper.

Læs mere om brandsikring
Førstehjælp

Vi tilbyder alt indenfor førstehjælpsudstyr og førstehjælpskurser til virksomheder. Hvad enten du blot leder efter den traditionelle førstehjælpskasse, eller du er på udkig efter øjenskyl eller en hjertestarter, så kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder også kurser i førstehjælp til virksomheder, der inkluderer undervisning i brug af hjertestarter. Førstehjælpskurset kan også kombineres med et brandbekæmpelseskursus.

Læs mere om førstehjælp
  • Ofte stillede spørgsmål om varesikring

Hvorfor vælge Securitas?

Lad os hjælpe dig med at passe på din virksomhed. Kontakt os for en uforpligtende risikovurdering på +45 7226 8310 eller salg@securitas.dk

Skriv til os

Kontakt vores salgsafdeling

Tak for din interesse i at arbejde hos Securitas. Vi leder altid efter kvalificerede kollegaer. Du kan læse mere om ledige stillingere og kontakte vores HR-afdeling direkte via kontaktformular her: https://www.securitas.dk/karriere/

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Vores certificeringer

ISO 14001 certificering
ISO 9001 certificering
ISO 45001 certificering
Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.