Skip to main content

Udvidet førstehjælps- og hjertestarterkursus

Vi ønsker at vores kunder kan hjælpe deres medarbejdere og kollegaer, hvis der opstår en akut situation på arbejdspladsen.

Det lærer du på vores udvidet førstehjælps- og hjertestarterkursus

  • Hvordan du undersøger bevidsthedstilstanden og identificere et hjertestop
  • Om overlevelseskædens 4 punkter, som er en livsreddende procedure ved hjertestop
  • Hvordan du laver hjertelungeredning til en person uden åndedræt
  • Sikkerhedsreglerne for brug af en hjertestarter
  • At montere og betjene en hjertestarter 
  • Hvornår og hvordan det er bedst at alarmere Beredskabet
  • Den rigtige fremgangsmåde til genoplivning trin for trin  

Hvorfor vælge et udvidet førstehjælps- og hjertestarterkursus?


Med et udvidet førstehjælps- og hjertestarterkursus lærer du og dine medarbejdere, hvordan I håndterer førstehjælp ved hjertestop, mens I også får undervisning i førstehjælp og redningsaktioner ved akut opstået ulykker eller sygdom. Ved kursets afslutning får I udleveret kursusmateriale om førstehjælp samt et kursusbevis fra Dansk Førstehjælpsråd. Kursusbeviset er gyldigt i 24 måneder.

Personer deltager i et førstehjælpskursus og øver hjerte-lunge-redning på en træningsdukke ved siden af en hjertestarter.

Få undervisning af certificerede instruktører

Du kan altid være sikker på at modtage undervisning af erfarne instruktører, når du vælger vores førstehjælps- og hjertestarterkurser. Vores certificerede instruktører har flere års erfaring og tilrettelægger altid undervisningen efter jeres behov og gældende retningslinjer. Du booker enten et enkelt kursus eller opretter en fast aftale med os. For at give jer den bedste oplevelse, afholder vi undervisningen i jeres vante omgivelser på arbejdspladsen, hvor I føler jer trygge.

Oversigtsbillede af en byggeplads med arbejdere, en gravko og sikkerhedsvagter ved en indgangskontrol.

Tryghed hos personale

Hvis et personale skal kunne udføre et godt stykke arbejde, skal de have de rette rammer. Ved at lade dine medarbejdere deltage i et udvidet førstehjælps- og hjertestarterkursus hos os, giver du dem de bedste rammer for at kunne udføre et godt stykke arbejde i den daglige drift. De bliver i stand til at hjælpe hinanden og eventuelle patienter, hvis nogen skulle falde om med hjertestop på kontoret eller opleve andre akutte skader på byggepladsen.

Kontakt vores salgsafdeling

Tak for din interesse i at arbejde hos Securitas. Vi leder altid efter kvalificerede kollegaer. Du kan læse mere om ledige stillingere og kontakte vores HR-afdeling direkte via kontaktformular her: https://www.securitas.dk/karriere/

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Vil du kombinere din førstehjælp med andre løsninger?

Lad os hjælpe dig med at skræddersy din sikkerhed 360° og uddanne dine medarbejdere i førstehjælp. Du kan med fordel kombinere dit førstehjælpsudstyr med alarm, brandsikring, videoovervågning og 24/7 overvågning fra vores kontrolcentral.

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.