Skip to main content

Helbred & omsorg

Vores mål er at skabe mere tryghed gennem alt, hvad vi gør. Og når vi ser en oplagt chance for at skabe mere tryghed, så griber vi den. Derfor har vi lavet vores CARE-koncept, der rummer nogle af vores blødere services, hvor vi gør en positiv forskel for dem, der har allermest brug for det.

Skal vi sikre din virksomhed?

Lad os hjælpe dig med at passe på din virksomhed. Kontakt os for en uforpligtende risikovurdering på +45 7226 8310 eller salg@securitas.dk

Ring til os

Håndtering af stress

Hurtig og fleksibel hjælp til behandling af stress skaber trygge medarbejdere. Derfor tilbyder vi i samarbejde med MINDstrain dokumentérbar og effektiv stressbehandling samt forebyggende kurser

Læs mere om håndtering af stress

Løft af ældre

Vores patruljevagter rykker hurtigt ud, hvis en ældre falder i eget hjem. Vores vagter er uddannede i løft af ældre og har korrekte løfteudstyr med. I dialog med kommunens sundhedsfaglige personale løfter vi de ældre.

Læs mere om løft af ældre

Sikkerhedstryk

Vi tilbyder et sikkerhedstryk, som kommunen kan tildele fx ældre borgere med risiko for at falde eller sundhedsfagligt personale, der arbejder i højrisiko institutioner. Så er hjælpen altid kun et tryk væk.

Læs mere om sikkerhedstryk

Hjertestarter

Hos Securitas kan du købe en hjertestarter med serviceaftale. Vi vedligeholder løbende hjertestarteren og sikrer, at den fungerer korrekt. Det betyder, at den altid virker, hvis du skulle få brug for den.

Læs mere om hjertestarter

Mentorprogram - Go For It

Vores mentorprogram Go For It hjælper udsatte unge med at få en normal og sikker hverdag, ved at hjælpe dem ud i arbejdslivet. Det gør vi gennem samarbejde med kommuner i hele landet.

Læs mere om Go For It

Uddannelse og kurser

Hos Securitas Akademi motiverer vi hver dag dine medarbejdere til at yde deres bedste, når andre har brug for hjælp. Det gør vi ved at undervise dine ansatte i førstehjælp, brug af hjertestarter, konflikthåndtering, brand og sikkerhed.

Læs mere om uddannelse og kurser

Skræddersyede tryghedsløsninger

Flere af vores Care-services er skræddersyet til vores enkelte kommunekunders behov, men de kan let tilpasses andre kommuner eller private virksomheder. Vi sælger nemlig ikke pakkeløsninger, men hjælper, hvor vi kan – ud fra jeres behov. Har I specifikke ønsker, så kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan tilpasse vores services til jer.

 

 

Hvorfor skal du vælge Securitas?

Når du vælger Securitas som sikkerhedsleverandør, vælger du en leverandør, du kan stole på. Vi ved, hvad der virker, hvordan vi hjælper dig, og hvad der skal være styr på. Både af de praktiske og de formelle ting – som fx certificeringer og overenskomster.

Kontakt vores salgsafdeling

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. 

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede