Helbred & omsorg

Vores mål er at skabe mere tryghed gennem alt, hvad vi gør. Og når vi ser en oplagt chance for at skabe mere tryghed, så griber vi den. Derfor har vi lavet vores CARE-koncept, der rummer nogle af vores blødere services, hvor vi gør en positiv forskel for dem, der har allermest brug for det.

Håndtering af stress

Hurtig og fleksibel hjælp til behandling af stress skaber trygge medarbejdere. Derfor tilbyder vi i samarbejde med MINDstrain dokumentérbar og effektiv stressbehandling samt forebyggende kurser

Læs mere om håndtering af stress

Løft af ældre

Vores patruljevagter rykker hurtigt ud, hvis en ældre falder i eget hjem. Vores vagter er uddannede i løft af ældre og har korrekte løfteudstyr med. I dialog med kommunens sundhedsfaglige personale løfter vi de ældre.

Læs mere om løft af ældre

Sikkerhedstryk

Vi tilbyder et sikkerhedstryk, som kommunen kan tildele fx ældre borgere med risiko for at falde eller sundhedsfagligt personale, der arbejder i højrisiko institutioner. Så er hjælpen altid kun et tryk væk.

Læs mere om sikkerhedstryk

Hjertestarter

Hos Securitas kan du købe en hjertestarter med serviceaftale. Vi vedligeholder løbende hjertestarteren og sikrer, at den fungerer korrekt. Det betyder, at den altid virker, hvis du skulle få brug for den.

Læs mere om hjertestarter

Skræddersyede tryghedsløsninger

Flere af vores Care-services er skræddersyet til vores enkelte kommunekunders behov, men de kan let tilpasses andre kommuner eller private virksomheder. Vi sælger nemlig ikke pakkeløsninger, men hjælper, hvor vi kan – ud fra jeres behov. Har I specifikke ønsker, så kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan tilpasse vores services til jer.

 

 

Hvorfor skal du vælge Securitas?

Når du vælger Securitas som sikkerhedsleverandør, vælger du en leverandør, du kan stole på. Vi ved, hvad der virker, hvordan vi hjælper dig, og hvad der skal være styr på. Både af de praktiske og de formelle ting – som fx certificeringer og overenskomster.

Danmarks største vagtleverandør

Vi har over 850 Securitas-vagter, der står ude hos vores over 2100 kunder – eller kører rundt mellem dem på patruljevagt.

Kort responstid

Med over 135 patruljebiler på vejene hele døgnet, har vi også altid en Securitas-vagt tæt på dig. Vi er derfor hurtigt fremme, hvis uheldet skulle være ude.

Bedre uddannede vagter

Uddannelse gør de gode endnu bedre! Derfor havde vi i 2018 4,3 uddannelsesdage pr. medarbejder, hvilket er markant mere end det lovmæssige krav.

OHSAS-certificeret

Securitas er som det eneste sikkerhedsselskab OHSAS-certificeret, fordi vi tror på, at et sundt arbejdsmiljø er med til at skabe motiverede medarbejdere.

ISO 9001-certificeret

Vi lever op til ansvarlige standarder for dokumentation og opbevaring af fortrolige oplysninger, vi arbejder fokuseret med kvalitetsmål/løbende udvikling og foretager årlige kontroller.

GDPR

Securitas arbejder efter ISO 27001 standarderne inden for IT-sikkerhed. Det betyder, at vi passer på dine personlige data på samme måde, som vi passer på dine værdier.

Kontakt vores salgsafdeling

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede