Skip to main content

Sikkerhedsreceptionist

Vores sikkerhedsreceptionister er erfarne receptionister, der samtidig har vagtkort. Det betyder, at du både får førsteklasses service og et vågent øje på eventuelle sikkerhedsrisikoer i din virksomhed. Vores sikkerhedsreceptionister kan håndtere alle typer kundekontakt, også trusler, og holder et vågent øje med dit sikkerhedsset-up.

Hvorfor vælge Securitas?

Lad os hjælpe dig med at passe på din virksomhed. Kontakt os for en uforpligtende risikovurdering på +45 7226 8310 eller salg@securitas.dk

Skriv til os

Hvad er en sikkerhedsreceptionist?

Securitas’ sikkerhedsreceptionister er servicemindede receptionister, som også er vagtuddannet. De vil typisk arbejde i vores receptionsuniform med logo og vagt påskrevet, og signalerer på den måde både sikkerhed og service. Vores sikkerhedsreceptionister løser en bred vifte af opgaver, og vi rekrutterer altid sikkerhedsreceptionister med kompetencer til at løfte jeres opgaver. Eksempler på sikkerhedsreceptionistopgaver kunne være:

  • Gæstemodtagelse & telefonpasning
  • Bookning og klargøring af mødelokaler
  • Bestilling af kontorartikler & ordne post og varer
  • Morgen og aftenrundering - sikre bygningen, slukke/tænde lys, til/frakobling af alarm mm.
  • Betjene sikkerheds- og sikringsanlæg & håndtering af trusler og konfliktfyldte situationer som brand og nødopkald
Vil du vide mere? Så ring her!

Hvorfor vælge en sikkerhedsrecpetionist fra Securitas?

Service og sikkerhed samtidig

Med en sikkerhedsreceptionist får du det bedste fra to verdener: God service i din reception og god sikkerhed for dine ansatte. Vores sikkerhedsreceptionister er godkendte i henhold til "Loven om vagtvirksomhed" og har bestået det obligatoriske "Grundkursus for vagtfunktionærer" og kan bl.a. holde et vågent øje på dit sikkerhedsanlæg og rapportere mistænkelig adfærd.

Sikkerhed der betaler sig

Det kan betale sig at investere i god service – også på bundlinjen. Da vi varetager al drift, slipper du for at bruge dyre arbejdstimer på at koordinere, ligesom du ikke har udgifter til ferie og sygdom. Dem betaler vi nemlig.

Sikkerhed gennem synlighed

Alle vores sikkerhedsreceptionister bærer uniform med vores logo og ordet ”Vagt” påtrykt for at skabe tryghed og sikkerhed. Ønsker du ikke en uniform med vores logo, kan vi sammen finde en løsning, der passer til jer.

Altid velforberedt personale

Ud over din faste sikkerhedsreceptionist oplærer vi altid 2 vikarer samtidig. Det betyder, at du altid har velforberedt personale stående i receptionen, selv ved sygdom og ferie.

Kontakt vores salgsafdeling

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. 

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede