Skip to main content

Vagt kundecases

Læs om hvordan vores vagter gør en forskel for vores kunder ved at passe på deres virksomheder og medarbejdere.

Beskyt din virksomhed i dag

Lad os hjælpe dig med at passe på din virksomhed. Kontakt os for en uforpligtende risikovurdering på +45 7226 8310 eller salg@securitas.dk

Skriv til os

Patruljevagter til logistikkunde

Læs om hvordan vi skaber tryghed gennem kontrolcentral, kameraovervågning og patruljevagter.

Læs casen her

Fisketorvets vagter

Her kan du læse om de mange forskelligartede opgaver vores vagter varetager for Fisketorvet.

Læs casen her

Patruljevagt hos Rais

Vores patruljevagter har lavet runderinger for Rais A/S i 25 år. Læs mere om hvad vores vagter gør for at skabe tryghed, fleksibilitet og sikkerhed til virksomheden.

Læs casen her

Skal en glasfabrik tænke på sikkerhed?

Læs om hvordan Ardagh Glass fik sikret deres virksomhed med tyverialarm og vagt.

Læs mere

Heltehistorier

Hver dag gør vores vagter en forskel når de passer på andre og sørger for at skabe tryghed i krisesituationer. Læs indlægget med tre heltehistorier fra vores vagters hverdag.

Læs casene her

Kontakt vores salgsafdeling

Tak for din interesse i at arbejde hos Securitas. Vi leder altid efter kvalificerede kollegaer. Du kan læse mere om ledige stillingere og kontakte vores HR-afdeling direkte via kontaktformular her: https://www.securitas.dk/karriere/

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.