Skip to main content

Sådan øger en patruljevagt virksomhedens sikkerhed

Mange forbinder vagter med dørmænd eller fasttilknyttede vagter. For mindre virksomheder er det dog ikke altid en økonomisk holdbar løsning. Men ønsker du at supplere din alarmløsning med mere vagttilstedeværelse, kan en patruljevagtsløsning måske være det rette valg for din virksomhed.

Udgivet

Hvorfor har virksomheden brug for vagter?

Synlig sikkerhed i form af overvågning, tyverialarmer og skiltning kan være med til at nedsætte risikoen for indbrud og få de kriminelle til at tænke sig om en ekstra gang. Tilføjer du en patruljevagt, der enten besøger din virksomhed fast eller uden uforudgående planlægning, kan det være med til at afskrække ubudne gæster yderligere.

 

Hvilke former for patruljevagtsservices findes der?

En patruljevagtsløsning kan som regel skræddersyes til din virksomheds behov. Det kan være, at I gerne vil have en vagt, der kigger forbi virksomheden hver morgen og aften, eller en vagt, der på tilfældige tidspunkter kører en runde omkring jeres bygninger. Det gode ved at vælge en patruljevagt er, at vores patruljevagter kender lokalområdet og kan se, hvis der sker noget uden for normalbilledet i nærområdet. Vores patruljevagtsløsninger består typisk af en eller flere af disse løsninger:

 

Udvendig inspektion

Patruljevagter går eller kører regelmæssigt rundt om din bygning og dine lokaler. Det forebygger indbrud og hærværk på ydersiden af din ejendom. Støder vagterne på ubudne gæster, kan de roligt og professionelt eskortere dem bort fra jeres bygninger.

 

Indvendig patruljering

Patruljevagter patruljerer dine kontorer eller lokaler indendørs. På den måde kan de opdage eller stoppe igangværende kriminalitet og ulykker, fx indbrud, tyveri og vandskader. Vagterne kan også kontrollere andre sikkerhedsrisici, fx at kaffemaskinen ikke er blevet slukket, at vinduer står åbne, eller at der er tændt for lyset.

 

Nøgler og alarm

Patruljevagterne kan også fungere som nøgleansvarlige og åbne og lukke din virksomheder. Det nedsætter risikoen for, at medarbejdere skal opholde sig alene i lokalerne på sene aftentimer og dermed udsætte sig for risiko.

 

Fordele ved patruljevagter

 

 1. Omkostninger

En patruljevagt er et godt alternativ til de virksomheder, der ikke har brug for en fastvagt, men som samtidig ønsker, at der bliver passet godt på deres lokaler. Omkostningerne til enkelte besøg af patruljevagten kan være nemmere at finde plads til i din virksomheds budget.

2. En fleksibel løsning til flere lokaliteter

Patruljevagter er desuden en fleksibel løsning for virksomheder, der har flere lokationer. En patruljevagt kan således effektivt dække et stort område med mange lokaler, ejendomme og kunder.

3. Kan tilpasses

Du har måske behov for patruljering på bestemte tidspunkter? Måske er nøgleadministration og aflåsning af lokaler det, der er vigtigst for dig? Eller måske har du brug for tilfældige kontroller for at øge sikkerheden? Dine behov kan samles i en tilpasset løsning, som fungerer for netop jeres virksomhed. Du kan også op- eller nedgradere din sikkerhedsløsning hen ad vejen.

 

Hvilke sikkerhedsløsninger passer bedst til dig? 

 

Securitas hjælper dig med at finde de sikkerhedsløsninger, som passer bedst til din virksomhed. Vi har lang erfaring med tilpassede sikkerhedsløsninger og hjælper dig med det hele – lige fra at vælge produkter og installere dem, til at uddanne dit personale og tilbyde vedligeholdelsesservice. Med Securitas som partner får du en enkel og tryg hverdag, så du kan fokusere på din forretning. Når du først har bestemt dig, tager vi os af resten. 

 

Udfyld formularen nedenfor, så hører du fra os.

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.