Skip to main content

Brandrådgivning

Vores erfarne brandrådgivere står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for vejledning.

Mere end 70 års erfaring med brandrådgivning

Selvom vi har arbejdet med brandsikring i mange år, står vi aldrig stille. Vi holder os altid opdateret i nye regler og retningslinjer og har din virksomhed i fokus. Vi beskæftiger os både med små og store projekter og hjælper gerne dig - hvad enten du søger brand- og sikkerhedsløsninger til din frisørsalon eller dit værksted.

Læs mere om brand

Sikkerhed på den nemme måde

Sikkerheden på arbejdspladsen skal selvfølgelig være i orden, men det er ikke nødvendigvis noget man skænker mange hengivende tanker i løbet af dagen – her stjæler mails, arbejdsopgaver og daglig drift opmærksomheden - med rette. Derfor tilbyder vi dig personlig brandteknisk rådgivning, hvor vi orienterer dig i alt fra brandalarmer og brandslukkere til beredskabsplaner og gældende regler. Vores brandrådgivere står altid klar til at hjælpe dig med at sikre din virksomhed - nemt og enkelt.

Kontakt en af vores brandrådgivere her

Kontakt vores salgsafdeling

Tak for din interesse i at arbejde hos Securitas. Vi leder altid efter kvalificerede kollegaer. Du kan læse mere om ledige stillingere og kontakte vores HR-afdeling direkte via kontaktformular her: https://www.securitas.dk/karriere/

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Vil du kombinere din brandsikring med andre løsninger?

Lad os hjælpe dig med at skræddersy din sikkerhed 360° og forebygge brand. Du kan med fordel kombinere brandsikkerhed med alarm, vagtservices, videoovervågning og 24/7 overvågning fra vores kontrolcentral.

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.