Skip to main content

Tågesikring til erhverv

Vi har omfattende erfaring med tågesikring, som vi installerer og vedligeholder inden for en bred vifte af sektorer, herunder detailhandelen, guldsmede, banker og logistikcentre.

Securitas medarbejder installerer teknisk løsning i butik

Hvorfor skal jeg investere i tågesikring?

Tågesikring er en effektiv måde at beskytte din virksomhed mod indbrud. Systemet udsender tæt tåge indenfor få sekunder efter en alarm, hvilket begrænser indbrudstyvens synlighed og gør det vanskeligt for dem at stjæle værdigenstande eller forårsage skader. Tågesikring giver hurtig reaktionstid og reducerer skader på din virksomhed, og det betyder bedre sikkerhed og øget trygheden på arbejdspladsen.

Mand sætter bøger på plads i sin butik

Hvordan fungerer tågesikring?

Tågesikring fungerer ved at udsende en tæt tåge i løbet af få sekunder efter en alarm. Tågen begrænser synligheden til næsten nul, hvilket forvirrer indbrudstyve og forhindrer dem i at se eller stjæle noget. Tågen skaber en barriere, der bidrager til at afskrække indbrud og beskytte din virksomhed og dine værdigenstande.

Hent vores vores folder om sikring til detailvirksomheder

Få et hurtigt overblik over de løsninger og services, som Securitas leverer til detailvirksomheder. Download folderen og lær mere om sikkerhedsudfordringerne, samt hvordan de kan løses.

Download brochuren
Grafik der viser Securitas' samlede sikkerhedsløsninger lige fra fastvagt, patruljevagt, kontrolcentral, brandsikring, førstehjælp, teknikløsninger og sikkerhedsrådgivning.

Få en samlet sikkerhedsløsning

Tænk sikkerhed hele vejen rundt. Med Securitas kan du få en sikkerhedsløsning, der kombinerer elektronisk sikring, som fx tyverialarm og videoovervågning, med patruljevagt, kontrolcentral, brandsikring og førstehjælp. Vi skræddersyer vores sikkerhedsløsninger, så de passer til dine behov, hvad enten du skal beskytte lokaler, værdier, medarbejdere – eller det hele på én gang. 

Beskyt din virksomhed i dag

Lad os hjælpe dig med at passe på din virksomhed. Kontakt os for en uforpligtende risikovurdering på +45 7226 8310 eller salg@securitas.dk

Skriv til os

Kontakt vores salgsafdeling

Tak for din interesse i at arbejde hos Securitas. Vi leder altid efter kvalificerede kollegaer. Du kan læse mere om ledige stillingere og kontakte vores HR-afdeling direkte via kontaktformular her: https://www.securitas.dk/karriere/

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Vores certificeringer

ISO 14001 certificering
ISO 9001 certificering
ISO 45001 certificering
Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.