Skip to main content

Buskontrollør

Skal vi hjælpe jer med at skabe en god og tryg rejseoplevelse for jeres kunder? Eller har I problemer med for mange kunder, der kører gratis? I begge tilfælde kan vi hjælpe dig i form af vores professionelle og servicemindede buskontrollører.

Kollektiv transport skal gerne være en god oplevelse for alle, og det kræver gode og trygge rammer – hvilket også kan lokke flere kunder til. Hertil kan vi hjælpe med en fleksibel og dynamisk kontrolindsats målrettet mod de kunder, der forsøger at køre gratis. Vi har god erfaring med at tilrettelæge og planlægge kontrollerne, så udbyttet bliver størst muligt.

Udover at vi kan hjælpe med at nedbringe antallet af kunder, der kører gratis, sørger vi også for at skabe trygge og servicemindende rammer i den kollektive transport. Det kan eksempelvis være i form af assistance til voldelig eller ubehagelig passagerer eller service i forhold til billetkøb.

Dit udbytte med Securitas’ buskontrollører:

  • Reduceret snydeprocent
  • Øgede billetindtægter
  • Øget tryghed for passagerer og buschauffør
  • Øget serviceoplevelse for passagerne

Kontakt vores salgsafdeling

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede