Skip to main content

Buskontrollør

Skal vi hjælpe jer med at skabe en god og tryg rejseoplevelse for jeres kunder? Eller har I problemer med for mange kunder, der kører gratis? I begge tilfælde kan vi hjælpe dig i form af vores professionelle og servicemindede buskontrollører.

Smilende vagt går rundt udenfor

Professionelle kontrollører

Kollektiv transport skal gerne være en god oplevelse for alle, og det kræver gode og trygge rammer – hvilket også kan lokke flere kunder til. Hertil kan vi hjælpe med en fleksibel og dynamisk kontrolindsats målrettet mod de kunder, der forsøger at køre gratis. Vi har god erfaring med at tilrettelæge og planlægge kontrollerne, så udbyttet bliver størst muligt. Udover at vi kan hjælpe med at nedbringe antallet af kunder, der kører gratis, sørger vi også for at skabe trygge og servicemindende rammer i den kollektive transport. Det kan eksempelvis være i form af assistance til voldelig eller ubehagelig passagerer eller service i forhold til billetkøb.

Buskontrollør udskriver afgift

Dit udbytte med Securitas’ buskontrollører:

Med buskontrollører fra Securitas skaber du synlig kontrol og sikkerhed for dine passagerer. Vores kontrollører forstår at møde de rejsende med et smil, ligesom de er uddannet til at håndtere konflikter og sikre, at de ikke eskalerer. Med buskontrollører fra Securitas får du blandt andet:

  • Reduceret snydeprocent
  • Øgede billetindtægter
  • Øget tryghed for passagerer og buschauffør
  • Øget serviceoplevelse for passagerne

Beskyt din virksomhed i dag

Lad os hjælpe dig med at passe på din virksomhed. Kontakt os for en uforpligtende risikovurdering på +45 7226 8310 eller salg@securitas.dk

Skriv til os

Vores tryghedsvagter sikrer ro og orden i det offentlige rum i kommunerne. Det skaber tryghed og glæde hos borgerne.

Hos Securitas leverer vi vagter til virksomheder i hele landet og i alle størrelser. Vi leverer vagter til alle behov - her kan du se et udpluk af vores vagtløsninger.

Kontakt vores salgsafdeling

Tak for din interesse i at arbejde hos Securitas. Vi leder altid efter kvalificerede kollegaer. Du kan læse mere om ledige stillingere og kontakte vores HR-afdeling direkte via kontaktformular her: https://www.securitas.dk/karriere/

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.