Skip to main content

Strøgvagt til virksomheder

Butikker på butiksstrøg og i bymidter er velbesøgte og attraktive destinationer, både for kunder og butikstyve. Vi har vagter på butiksstrøg i mange byer, og vi oplærer dem alle til at spotte mistænkelig adfærd længe før, at tyveriet sker.

Strøgvagter minimerer risikoen for butikstyveri og svind

Vores strøgvagter patruljerer butiksstrøg og holder øje med alle gadens butikker. Vores strøgvagter har en præventiv effekt på både butikstyve og svind, da de hele tiden er synlige nær din butik. Skulle nogen alligevel forsøge sig, kan I tilkalde vores strøgvagter hurtigt og enkelt. Derfor kan tyven ofte stoppes, før han når langt fra butikken. Vores strøgvagter tilbageholder tyven, indtil politiet kommer frem.

Vil du vide mere om vores strøgvagter? Så kontakt os her

Overfaldsalarm – vagten er kun et tryk væk

Når din butik tegner en strøgvagtsaftale, får I samtidig udleveret en overfaldsalarm. Det er en lille enhed med en knap, som dine medarbejdere kan trykke på for at tilkalde den nærmeste strøgvagt. Det kan give stor tryghed og ro for medarbejderne at vide, at strøgvagten kan tilkaldes.

Læs mere om sikkerhedstryk
Kvindelig vagt på butiksstrøg

Hvad kan strøgvagter hjælpe med?

Det er altid det samme faste hold af vagter, du møder på dit butiksstrøg. Det betyder, at vores strøgvagter kender både din butik og dit personale, og derfor kan de hurtigt se, hvis noget ikke er, som det bør være. Samtidig kan de nemt gå ind at hjælpe og aflaste i din butik. Der er mange fordele ved at vælge en strøgvagt:

  • Fordi vores strøgvagter hele tiden er synlige på jeres butiksstrøg, bliver din butik et mindre attraktivt mål for tyvene.
  • Skulle en tyv forsøge sig, så hjælper vores strøgvagter med at pågribe ham og håndterer kontakten til politiet.
  • For at skabe tryghed blandt dine medarbejdere kan vores strøgvagter hjælpe ved åbning/lukning af din butik.
  • Vores strøgvagter kan hjælpe med at kontrollere flugtveje, betjene videoovervågning og alarmsystemer og andet sikkerhedsskabende arbejde.
  • Vores strøgvagter kan mindske internt svind ved at udføre personalekontroller, når din butik lukker. De sikrer, at personalet har kvittering på alt, de tager med sig.

Beskyt din virksomhed i dag

Lad os hjælpe dig med at passe på din virksomhed. Kontakt os for en uforpligtende risikovurdering på +45 7226 8310 eller salg@securitas.dk

Skriv til os

Vores vagtløsninger

Hos Securitas leverer vi vagter til virksomheder i hele landet og i alle størrelser. Vi leverer vagter til alle behov - her kan du se et udpluk af vores vagtløsninger.

Kontakt vores salgsafdeling

Tak for din interesse i at arbejde hos Securitas. Vi leder altid efter kvalificerede kollegaer. Du kan læse mere om ledige stillingere og kontakte vores HR-afdeling direkte via kontaktformular her: https://www.securitas.dk/karriere/

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.