Skip to main content

Strøgvagt

Som butiksejer er det svært at vide, om kunderne i din butik har tænkt sig at betale for deres varer, før de går ud. Men det har vores strøgvagter en bedre fornemmelse for. Vi har vagter på butiksstrøg i mange byer, og vi oplærer dem alle til at spotte mistænkelig adfærd længe før, at tyveriet sker.

Skal vi sikre din virksomhed?

Lad os hjælpe dig med at passe på din virksomhed. Kontakt os for en uforpligtende risikovurdering på +45 7226 8310 eller salg@securitas.dk

Ring til os

Strøgvagter minimerer risikoen for butikstyveri og svind

Vores strøgvagter patruljerer butiksstrøg og holder øje med alle gadens butikker. Vores strøgvagter har en præventiv effekt på både butikstyve og svind, da de hele tiden er synlige nær din butik. Skulle nogen alligevel forsøge sig, kan I tilkalde vores strøgvagter hurtigt og enkelt. Derfor kan tyven ofte stoppes, før han når langt fra butikken. Vores strøgvagter tilbageholder tyven, indtil politiet kommer frem.

Vil du vide mere om vores strøgvagter? Så kontakt os her

Sikkerhedstryk – vagten er kun et tryk væk

Når din butik tegner en strøgvagtsaftale, får I samtidig udleveret et sikkerhedstryk. Det er en lille enhed med en knap, som dine medarbejdere kan trykke på for at tilkalde den nærmeste strøgvagt. Det kan give stor tryghed og ro for medarbejderne at vide, at strøgvagten kan tilkaldes.

Læs mere om sikkerhedstryk

Hvad kan en strøgvagt hjælpe med?

Præventiv effekt på tyveri og svind

Fordi vores strøgvagter hele tiden er synlige på jeres butiksstrøg, bliver din butik et mindre attraktivt mål for tyvene.

Pågribelse af butikstyve

Skulle en tyv forsøge sig, så hjælper vores strøgvagter med at pågribe ham og håndterer kontakten til politiet.

Butiksvagt

Åbning/lukning af din butik

For at skabe tryghed blandt dine medarbejdere kan vores strøgvagter hjælpe ved åbning/lukning af din butik.

Sikkerhedsvagt

Hjælp i butikken

Vores vagter kan bl.a. hjælpe med at kontrollere og tømme prøverum, bringe gadevarer ud og ind og meget mere, alt efter aftale.

Sikkerhedsvagt

Sikkerhedskontrol

Vores strøgvagter kan hjælpe med at kontrollere flugtveje, betjene videoovervågning og alarmsystemer og andet, sikkerhedsskabende arbejde.

Butiksvagt

Svindforebyggende oplæring

Vores strøgvagter kan ved fx personalemøder bidrage med et indlæg om svindforebyggelse i butikken rettet mod dine ansatte.

Personalekontrol

Vores strøgvagter kan formindske internt svind ved at udføre personalekontroller, når din butik lukker. De sikrer, at personalet har kvittering på alt, de tager med sig.

Læs mere om vores personalekontrol
Brandmand og kvinde brandslukning

Kontrol af brandudstyr

Vores strøgvagter kan øge sikkerheden i din butik ved løbende at kontrollere jeres brandsikringsudstyr såsom pulverslukkere og brandslanger

Skræddersyet aftale til din butik

Selvom vores strøgvagter passer på hele dit nærområde, så indgår vi altid unikke aftaler med de enkelte butikker. Det betyder, at du selv kan bestemme, præcis hvordan vores vagter skal hjælpe dig. Vi kan løse både sikkerhedsskabende opgaver og mere praktiske opgaver såsom at skifte sikringer/lyspærer og tage post ind.

 

 

Vores strøgvagter kender din butik

Det er altid det samme faste hold af vagter, du møder på dit butiksstrøg. Det betyder, at vores strøgvagter kender både din butik og dit personale, og derfor kan de hurtigt se, hvis noget ikke er, som det bør være. Samtidig kan de nemt gå ind at hjælpe og aflaste i din butik.

Én fast kontaktperson

Indenfor retail er god kundeservice altafgørende. Det er det også hos Securitas, og derfor har du én fast kontaktperson tilknyttet, som du altid kan ringe til. Din faste kontaktperson kender både dig, din butik og dine vagter, så vedkommende kan nemt og hurtigt hjælpe, når du ringer.

Nem rapportering

Vil du have fuldt overblik over antallet af forsøgte butikstyverier, skiftede sikringer og assistencetryk, så kan du se det hele i vores smarte rapporteringsværktøj, både på din computer og din smartphone. Vores vagter registrerer alle hændelser i løbet af deres vagt, og du kan nemt se statistikker og data fra din butik.

Har du brug for endnu mere sikkerhed og tryghed?

Ligger din butik i et isoleret område, eller har du et lager, du også gerne vil have sikret? Hos Securitas tilbyder vi samlede sikkerhedsløsninger, og vi kan også hjælpe dig med bl.a. videoovervågning, alarmer, natterunderinger fra vores patruljevagter og meget mere. Vi skræddersyer vores løsninger til hver enkelt kunde, og er du interesseret i at høre, hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os her.