Skip to main content

Alt fra overfaldsalarm til kameraovervågning

Sikkerheden er vigtig på arbejdspladsen. Dine medarbejdere skal føle sig trygge på deres arbejde døgnet rundt uanset opgave og placering. Men hvordan sikrer du det? Her kan du læse, hvad du kan gøre for at skabe en sikker arbejdsplads med trygge medarbejdere.

Udgivet

Frygt og utryghed udgør en fare for arbejdsmiljøet. At udføre sit job og samtidigt ikke føle sig sikker kan få alvorlige konsekvenser for den enkelte medarbejder, team og hele virksomheden. Alt efter branche bliver virksomheder i forskellig grad udsat for risici. Uanset risikoniveau er målet naturligvis at minimere de risici, der eksisterer på præcis din arbejdsplads. Og her handler det lige så meget om, at det hele fungerer, hvis ulykken opstår, som at medarbejderne føler sig trygge, når de forlader arbejdspladsen.

 

Det rette udstyr og de rette politikker reducerer sikkerhedsrisici

Derfor er det nødvendigt at implementere politikker og funktioner til uforudsete hændelser, såsom brand, indbrud eller anden form for ulykke. Det samme gælder, hvis en medarbejder bliver syg eller kommer til skade. Her kan der f.eks. være behov for udstyr til hjerte- og lungeredning samt den rette viden til at bruge dette.

I det gamle Grækenland brugte man en hasp eller rem til at holde døren lukket. I dag findes der et hav af alarmprodukter og -tjenester, som varme- og bevægelsesdetektorer, lys der aktiveres ved bevægelse, lås på dør og vindue, kameraovervågning og vagtpatruljer. Alle sikkerhedsløsninger kan tilpasses efter behovene i din virksomhed. Vi hjælper dig med at finde ud af, hvad du har brug for, og hvordan du og dine medarbejdere skal bruge udstyret.

 

Overfaldsalarm til medarbejdere i utrygge situationer

En overfaldsalarm er praktisk i forskellige arbejdssituationer på egen hånd, f.eks. i butik eller døgnåbne tankstationer. En overfaldsalarm er også anvendelig for medarbejdere inden for den offentlige sektor, som foretager hjemmebesøg. Vi anbefaler overfaldsalarmer, hvis du har medarbejdere, der risikerer at havne i utrygge situationer.

 

 

Få kontrol med kameraovervågning ved indgange

Kameraovervågning er en effektiv måde at holde uindbudte gæster for døren og indsamle bevismateriale til politiet. Jo større arealer og jo flere indgangsveje, desto mere relevant er en kameraløsning.

Mange virksomheder bruger i dag kameraovervågning både inde og ude. Et kamera, der dag og nat holder øje med virksomheden – ude som inde – for at sikre, at alt er som det skal være. Kameraovervågning ved yderdørene er en effektiv metode til at følge med i, hvad der sker udenfor, f.eks. når medarbejdere forlader arbejdspladsen sent. Hvis en person ringer på, kan medarbejdere hurtigt via skærmen eller appen se, hvem der står udenfor. De behøver ikke nødvendigvis at udsætte dem selv for en utryg situation.

 

En risikovurdering skaber tryghed

Hvis du ønsker det, besøger vi gerne din virksomhed for at foretage en gratis risikovurdering på stedet, gerne med tegninger og planløsninger over ejendomme og lokaler. Baseret på denne risikovurdering udarbejder vi en sikkerhedsløsning, der skaber tryghed for dig og dine medarbejdere.Ønsker du en risikovurdering, er du velkommen til at udfylde kontaktformularen herunder, så ringer vi dig op.

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.