Skip to main content

Sådan finder du den bedste sikkerhedsløsning til din kontorvirksomhed

Driver du et revisionsfirma, advokatkontor eller en anden kontorvirksomhedKender du til konsekvenserne, det kan have for din virksomhed, hvis der ikke er styr på sikkerheden? Securitas laver hvert år massevis af risikovurderinger for at finde ud af, hvad vi skal prioritere i kundernes sikkerhedsløsninger. Læs med her og find ud af, hvilke sikkerhedsrisici, der bekymrer andre kontorvirksomheder mest – og hvad du kan gøre ved dem.

Udgivet

Derfor bør du prioritere den rette sikkerhedsløsning til din kontorvirksomhed

Når man driver en virksomhed, er det selvsagt afgørende, at medarbejderne er i stand til at udføre deres arbejde, hvad end de leverer services til jeres kunder eller støtte til driften.

Det er derfor vigtigt at sikre din virksomhed mod potentielle sikkerhedsrisici. Den daglige drift kan blive påvirket ved for eksempel brand eller tyveri af medarbejdernes arbejdsredskaber. Der er derudover tid, administrativt arbejde og besvær forbundet med at erstatte de mistede ejendele.

Det kan altså blive en besværlig og tidskrævende affære, hvis din virksomhed ikke er tilstrækkeligt sikret.

Hvad bør man prioritere i sikringen af sin kontorvirksomhed?

Hvis du har en stor kontorvirksomhed, kan det virke som en omfattende opgave at finde frem til den bedste sikkerhedsløsning.

I Securitas har vi foretaget mange risikovurderinger, hvor virksomheder beskriver deres primære sikkerhedsudfordringer. På den baggrund kan vi give dig et billede af, hvilke risici andre kontorvirksomheder bekymrer sig om. Det kan give dig en ide om, hvilke risici du selv står med.

Dette er Top 5 over hvilke sikkerhedsrisici der bekymrer kontorvirksomheder mest:

  1. Ulovlig indtrængen opfattes som en risiko i 53 % af kontorvirksomheder.

  2. Indbrud opfattes som en risiko i 45 % af kontorvirksomheder.

  3. Brand opfattes som en risiko i 44 % af kontorvirksomheder.

  4. Tyveri opfattes som en risiko i 41 % af kontorvirksomheder.

  5. Hærværk opfattes som en risiko i 37 % af kontorvirksomheder.

Hvilke sikkerhedsløsninger er bedst til kontorvirksomheder?

Vores oftest anvendte løsninger til kontorvirksomheder består af videoovervågning, adgangskontrol og brandsikring. Videoovervågning og adgangskontrol forebygger uønskede besøg, og brandsikring er altid vigtigt.

  • Videoovervågning virker afskrækkende på indbrudstyve og mindsker risikoen for hærværk og tyveri. Videoovervågningen kan integreres med din alarmløsning.

  • Adgangskontrol sørger for, at det kun er dine medarbejdere, der får adgang til arbejdspladsen. Det giver dem også tryghed at vide, at uvedkommende ikke har adgang til kontoret.

  • Vores erfaring viser, at brandsikring altid bør være en prioritet. Du skal sørge for at have det rigtige brandslukningsudstyr, men du skal også overveje, hvordan man forebygger brande på kontoret i første omgang.

  • Hvis du har en stor kontorvirksomhed med mange ansatte, kan du også gavne af en fastvagt eller receptionsvagt. De bliver tilknyttet din virksomhed og lærer derfor arbejdspladsen godt at kende. De skaber tryghed, men hjælper også til med praktiske og serviceorienterede opgaver.

Når du køber en sikkerhedsløsning hos Securitas, leverer vi altid en samlet pakke. Alarm og videoovervågning kan tilknyttes var kontrolcentral, der dermed holder øje med din virksomhed 24/7. De sidder klar til at reagere, hvis alarmen går og kan fx sende en patruljevagt. Du kan også vælge at få en patruljevagt til at komme og åbne/lukke dit kontor hver dag og sikre, at fx vinduer er lukkede og elektriske apparater er slukkede.

Der er med andre ord mange muligheder at vælge imellem. Den rigtige sikkerhedsløsning er dog ikke ens for alle. Det afhænger blandt andet af kontorets størrelse og placering, hvilke værdier I har og krav fra forsikringen. Vi vil derfor altid anbefale at få lavet en risikovurdering af vores eksperter, så vi kan levere en løsning tilpasset din virksomhed.

 

Vil du høre mere?

Kontakt os, hvis du vil høre mere om, hvordan du kan sikre din kontorbygning. Vores konsulenter kan kontaktes på telefon 7226 8310 eller via salg@securitas.dk.

 

Beklager, www.securitas.dk understøtter ikke Internet Explorer. For at bruge vores hjemmeside, så prøv at bruge en nyere browser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.