Skip to main content

Alarmsystem til store virksomheder

Er du bank, medicinalvirksomhed, fødevarefabrik, kommune eller noget helt femte? Uanset hvilken branche eller størrelse din virksomhed har, så skræddersyr vi din sikkerhed 360°, så du får en samlet totalløsning, der passer 100% til din virksomheds sikkerhedsbehov. Alarmsystemet er første skridt på vejen mod en tryggere hverdag, lad os hjælpe dig.

Kontakt salgsafdeling

Skal vi sikre din virksomhed?

Lad os hjælpe dig med at passe på din virksomhed. Kontakt os for en uforpligtende risikovurdering på +45 7226 8310 eller salg@securitas.dk

Ring til os

Vi tænker din sikkerhed 360°

Når vi taler alarmsystemer, så er det i sig selv ikke nok til at holde tyvene væk fra dit område. Derfor kombinerer vi ofte den løsning med 24/7 overvågning fra vores kontrolcentral, videoovervågning, adgangskontrol og vagtrundering.

Læs mere om vores løsninger til større virksomheder


Hvad kan et alarmsystem detektere?

Moderne alarmer og alarmsystemer bliver mere og mere avancerede. Derfor kan man i dag skræddersy et alarmsystem, der kan opfange og beskytte præcis de ting, som er allervigtigst for din virksomhed. Hvordan vores kontrolcentral skal reagere på udløsning af en alarm, bestemmer du. Det kan være, at du ønsker, at vi kontakter din virksomhed, at vi tilgår jeres sikkerhedskameraer og ser, om alt er, som det skal være, eller at vi sender en vagt med det samme. Vores alarmsystemer kan bl.a. indeholde:

  • Åbningskontakter: Opfanger om døre, vinduer eller porte står åbne eller bliver opbrudt.
  • Glasbrudsdetektorer: Slår alarm når den detekterer, at glas er blevet knust.
  • Bevægelsessensorer: Detekterer bevægelse i det overvågede område.
  • Røgdetektorer: Kan opfange røg eller gas i luften.
  • Antimask detektor: Registrere om detektoren bliver tildækket, det kan fx være hvis der bliver sat en kasse foran eller at der bliver sprøjtet noget på detektoren, fx spraymaling eller hårlak.
  • Vandskadedetektorer: Detekterer vandskader eller vand på gulvet. Vandskadedetektoren er derfor ikke blot en sikkerhedsforanstaltning for potentielle indbrudstyve, men kan også hjælpe med at finde skaden i tide og dermed minimere tabet på bundlinjen.
  • Temperaturalarmer: Sensorer der slår alarm, hvis temperaturen i et givent område bevæger sig over eller under en bestemt grænse. En sådan alarm er blandt andet nyttig til at opfange potentielle brænde, og kan dermed hjælpe med at få tilkaldt brandvæsenet og minimere skaden.
  • Fugtalarm: Sensorer der måler luftfugtighed og slår alarm, hvis den bevæger sig over en given grænse. Dette kan mindske skader i f.eks. kælderrum, gulv, vægge og træværk.
  • Tågesikring: Ved behov kan alarmen kombineres med tågesikring, der udsender en tæt tåge, når alarmen går. Det kan være med til at besværliggøre indbruddet og evt. skræmme tyven væk.5 vigtigste fordele ved at vælge alarmsystem fra Securitas

Hos Securitas er vi eksperter i at skræddersy vores sikkerhedsløsninger og alarmsystemer specifikt til dine behov. Lige meget om du har en stor virksomhed med mange lokationer eller en enkelt butik, har vi den perfekte løsning til dig, så du ikke skal bekymre dig om sikkerheden.

Læs de 5 fordele

Overvågningskamera og grønnere sikkerhed til logistik-kunde

Hos mange af vores kunder rykker den grønne omstilling højere og højere op på agendaen. Så da vi foreslog en ny og grønnere sikkerhedsløsning til en af vores større logistikkunder, var de interesserede med det samme.

Læs hele historien

Kontakt vores salgsafdeling

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede