Tyverialarm

Tyverialarm

Securitas er totalleverandør af sikkerhedsløsninger, og en tyverialarm er som regel en vigtig del af vores løsninger. Men vores alarmsystemer står aldrig alene. Vi kombinerer dem altid med andre sikkerhedsløsninger fx fastvagter, patruljevagter, videoovervågning eller lignende.

En del af en samlet sikkerhedsløsning

Når du vælger en sikkerhedsløsning fra Securitas, så skræddersyr vi den ud fra dine behov. Vi rådgiver dig i valget af den rigtige løsning og koordinerer implementeringen af løsningen. Og du har endda mulighed for at få løsningen til en fast månedlig pris. Så undgår du uventede udgifter og store startomkostninger. I stedet får du en gennemsigtig sikkerhedsløsning og ét kontaktpunkt, så du altid kan få hjælp, når du ringer.

Direkte forbundet til Securitas

Alle tyverialarmer og alarmsystemer du køber gennem Securitas, bliver direkte forbundet til vores Kontrolcentral. Her sidder vores dygtige og professionelle operatører 24/7. Det betyder, at vi hurtigt kan reagere og rykke ud, når behovet opstår.

Minimerer risikoen for indbrud og hærværk

En effektiv tyverialarm kan have en præventiv effekt på indbrudstyve og hærværk. Vælger du at koble din tyverialarm sammen med vores smarte videoovervågningsløsning, kan vores videokameraer sende live til vores Kontrolcentral, når alarmen går. Herfra kan vores operatører anråbe de ubudne gæster og bede dem forlade området, før vagten ankommer. Læs mere om vores smarte videoovervågning her.

Hvad kan et alarmsystem detektere?

Moderne tyverialarmer og alarmsystemer bliver mere og mere avancerede. Derfor kan man i dag skræddersy et system, der kan opfatte og beskytte præcis de ting, som er allervigtigst for din virksomhed. Det kan bl.a. indebære: 

  • Åbningskontakter: Opfanger om døre, vinduer eller porte står åbne.
  • Glasbrudsdetektorer: Opfanger om glas er blevet brudt.
  • Bevægelsessensorer: Detekterer bevægelse i det overvågede område.
  • Røgdetektorer: Kan opfange røg eller gas i luften.
  • Vandskadedetektorer: Detekterer vandskader eller vand på gulvet.
  • Temperaturalarmer: Sensorer der slår alarm, hvis temperaturen i et givent område bevæger sig over en bestemt grænse.
  • Fugtalarm: Sensorer der måler luftfugtighed og slår alarm, hvis den bevæger sig over en given grænse.
  • Tågesikring: Ved behov kan alarmen kombineres med tågesikring, der udsender en tæt tåge, når alarmen går og dermed kan være med til at skræmme tyven væk.

Vi kan hjælpe med alt indenfor sikkerhed

Securitas er en af Danmarks største sikkerhedsleverandører, og vi kan hjælpe med alle dine sikkerhedsbehov. Lige fra faste vagter og receptionister til videoovervågning, alarm og adgangskontrol. Og alt det ind i mellem. Vi baserer altid vores løsninger på dine behov. Har du lyst til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig, så kan du kontakte os her

Du kan også læse mere om vores andre sikkerhedsløsninger her: