Vagter - oplærte, ansvarsfulde og innovative

En vagt fra Securitas er ikke bare en vagt. Hvad enten du skal bruge en fast vagt, en tilkaldevagt, en butiksvagt, en nattevagt, en patruljevagt eller en områdevagt, så får du altid en vagt, der er årvågen, ansvarsfuld og handlekraftig. En vagt, der sætter en ære i at passe godt på din virksomhed og dine værdier.

Vagter fra Securitas er servicemindede og ansvarsfulde. Vi tilbyder faste vagter, også for kortere perioder.

Faste vagter

Vores faste vagter passer godt på din virksomhed og dine medarbejdere. Alle vores vagter er servicemindede, ansvarsfulde og har fået kurser i førstehjælp og brug af hjertestarter.

Læs om vores faste vagter

Vores patruljevagter kører døgnet rundt og er hurtigt fremme, hvis din alarm går

Patruljevagt

Vores patruljevagter sørger for, at din virksomhed er sikker, også når den er lukket. Vi kan besøge din virksomhed flere gange hver nat og er naturligvis klar, hvis din alarm går.

Læs om vores patruljevagter

Vores butiksvagter er specialister i at passe på butikker og forretninger på både gågader og i storcentre

Butiksvagt

Vores vagter passer godt på dine butiksansatte og skaber tryghed både dag og nat. Vores butiksvagter forebygger butikstyverier og svind i butikkerne.

Læs om vores butiksvagter

Securitas butiksdetektiver forhindrer butikstyverier

Butiksdetektiv

Er din butik plaget af butikstyveri? Vores butiksdetektiver er civilklædte vagter, der ikke bare stopper butikstyvene, men også hjælper dig med at forhindre tyveri i fremtiden. 

Læs om vores butiksdetektiver

Vores strøgvagter skaber sikkerhed gennem synlighed på offentlige gågader

Strøgvagt

Securitas strøgvagter skaber tryghed og sikkerhed ved at være synlige på butiksstrøg og gågader. Vores vagter kender byen og ved præcis hvem og hvad, de skal holde øje med. 

Med personalekontroller ved lukketid hjælper vi dig med at forhindre svind i din butik

Personalekontrol

Har I problemer med svind i jeres butik? Vi kan hjælpe jer med at udelukke personalet som potentiel kilde til svind vha. personalekontrol udenfor butikken ved lukketid. 

Ét af Danmarks største vagtfirmaer

Vi er blandt Danmarks største vagtfirmaer. Vi er til stede i hele landet og kan derfor løfte en hvilken som helst opgave, fra de allerstørste til de helt små. Også med kort frist. Vi har over 800 vagter og mere end 130 vagtbiler på vejene, og vi er derfor altid i nærheden, når du har brug for os.

Hos os køber du ikke vagter, men sikkerhed og tryghed. Derfor skræddersyer vi alle vores løsninger til vores kunder. Måske skal du ikke have en fast vagt, men derimod videoovervågning med tilkaldevagt og en patruljevagt, der sikrer din virksomhed 2-3 gang pr. nat? Vi laver den løsning, der giver dig den bedste service, sikkerhed og økonomi.

Derfor skal du vælge vagter fra Securitas:

Vi er ikke Danmarks største vagtleverandør uden grund. Her kan du læse nogle af grundene til, at over 2100 danske virksomheder har valgt at lægge deres sikkerhed og tryghed i vores hænder:

Uddannede og oplærte vagter

Alle vores vagter har vagtkort udstedt af Rigspolitiet, og derudover er de altid igennem et oplæringsforløb her i Securitas, hvilket bl.a. inkluderer et førstehjælps- og hjertestarterkursus. De bliver løbende videreuddannet og har over dobbelt så mange uddannelsesdage, som brancheforeningen kræver.

En Securitas vagt taler med en medarbejder i en virksomhed

Ansvarsfulde og selvstændige vagter

Vi lægger stor vægt på at rekruttere vagter, der ikke blot observerer, men også tager ansvar for deres arbejde. De ved, at trygheden og sikkerheden starter med dem, og opdager de, at noget ikke er, som det skal være – så løser de problemet. Altid i overensstemmelse med deres forholdsordre og altid professionelt.

En vagt er på vej ind på et kontor i løbet af sin lukkerunde

Vagter med et vågent øje

Sikkerhed er en del af vores vagter DNA, og de har altid øje for, hvordan den kan højnes. Observerer de uhensigtsmæssige forhold hos vores kunder, så leder de efter en bedre løsning. Flere af vores mest populære løsninger i dag er startet som forbedringsidéer fra en af vores vagter.

Securitas vagt tager noter om en potentiel sikkerhedsløsning på en tablet

Fleksibelt og tæt samarbejde

Det skal være nemt at føle sig tryg og sikker, og det skal vores samarbejde også være. Du har altid én fast kontakt i Securitas, som står klar til at hjælpe. På grund af vores store mandskab kan vi være fleksible og selv med kort varsel levere ekstra sikkerhed.

En Securitas leder taler med kontaktpersonen i virksomheden og sikrer dermed det gode samarbejde

Overblik i lommestørrelse

Vi afrapporter altid og registrerer, så du kan holde øje med sikkerheden i din egen virksomhed. Du bestemmer selv, hvor ofte, vi skal afrapportere, og hvilke parametre, vi skal holde dig opdateret på. Du kan få rapporteringen direkte i din indboks, og takket være vores nye app kan du nu også følge med direkte fra mobilen.

Person tjekker sin smartphone ved sit skrivebord

Hvad er fordelene ved at vælge en vagt til din virksomhed?

Generelt set er vagter en af de mest brugte sikkerhedsløsninger indenfor erhverv. Der er mange fordele ved vagter:

1. Synlige vagter har en forebyggende effekt på tyveri og indbrud.

2. En vagt kan håndtere mange skiftende situationer og krav.

3. Vores vagter er klædt på til også at håndtere krisesituationer eller ekstraordinære situationer.

4. En fast vagt kan hjælpe dig med andre forefaldende opgaver, hvis du har behov for ekstra hænder.

5. Vores vagter får kurser i førstehjælp og brug af hjertestarter hvert andet år.

Kontakt os for mere information
*
*
*
Hvad bruger vi dine personlige data til?
Når du trykker på "send", accepterer du samtidigt, at Securitas håndterer dine personlige data