shoppingcenter retail securitas danmark

Butiksdetektiv

Er du plaget af svind og butikstyveri, så kan vores butiksdetektiver være en løsning i din butik. Hvor en uniformeret vagt har en præventiv effekt i butikker, så har en civilklædt vagt en større chance for at hjælpe med at stoppe tyverierne, mens de sker.

Erfarne og årvågne butiksdetektiver

Med vagter i storcentre, butikker og butiksstrøg i hele Danmark har vi i Securitas bred erfaring med at minimere risikoen for butikstyverier. Derfor er alle vores butiksdetektiver trænede i de særlige træk og handlinger, der kendetegner butikstyve. De ved, hvad de skal kigge efter, og hvor der er størst risiko for tyveri, og derfor kan de effektivt forhindre det. 

Butiksdetektiver observerer butikstyvenes fremgangsmåde

Vores butiksdetektiver kan som civilklædte vagter observere butikstyvene og muligvis fange dem midt i et tyveri. Samtidig aflurer de butikstyvenes metoder, så vi i samråd kan højne din butiks generelle sikkerhedsniveau og forhindre fremtidige tyverier.

Vil du vide mere om vores butiksdetektiver?

Kontakt os på +45 7027 0727 eller 

salg@securitas.dk

Hvad kan vores butiksdetektiver hjælpe med?

Formindske risikoen for butikstyveri: Da vores butiksdetektiver er civilklædte vagter har de en unik mulighed for at observere butikstyvene og muligvis fange dem midt i et tyveri.

Håndtering af butikstyve og politi: Vores butiksdetektiver håndterer professionelt og diskret butikstyvene, fra de er blevet stoppet og indtil, de er i Politiets varetægt.

Højner sikkerhedsniveauet i din butik: Vores butiksdetektiver holder øje med, hvilke sikkerhedsbrister butikstyvene udnytter, og hjælper med at udbedre dem og højne sikkerhedsniveauet i din butik.

Oplæring af dit butikspersonale: Vores butiksdetektiver kan ved personalemøder eller lignende komme med et indlæg om butikstyveri og om, hvordan man spotter potentielle butikstyve.

Én fast kontaktperson

Når du er kunde hos Securitas, får du tilknyttet én fast kontaktperson, som du altid kan ringe til. Din kontaktperson kender alt til din butik, din butiksdetektiv og dine problemstillinger og kan derfor nemt hjælpe dig.

Nem rapportering

Vores butiksdetektiver registrerer alle deres observationer fra din butik i vores rapporteringsværktøj, som du kan tilgå fra både computer og mobil. Her kan du se statistikker og gå i dybden med enkelte hændelser, så du får fuldt overblik.

Har din butik brug for endnu mere sikkerhed og tryghed?

Hos Securitas har vi mange forskellige løsninger til butikker. Hvad enten du vil have overvåget et lager, have en synlig butiksvagt eller noget helt tredje. Vi sammensætter vores sikkerhedsløsninger præcis, som du ønsker. Vil du have en uforpligtende snak om dine ønsker, kan du kontakte os her. Du kan også læse mere om vores andre løsninger.

Kontakt os for mere information
*
*
*
Hvad bruger vi dine personlige data til?
Når du trykker på "send", accepterer du samtidigt, at Securitas håndterer dine personlige data