Securitas security Denmark

Personalekontrol

Oplever du svind i din butik, og vil du gerne udelukke, at dit personale er involveret? Ved at få udført personalekontrol sikrer du, at dine ansatte følger instrukserne og rutinerne for personalekøb og forebygger samtidigt internt svind.

Hvordan fungerer en personalekontrol?

Inden personalekontrollen udarbejder vi i samarbejde retningslinjer for kontrollen, der indebærer tid, sted, antal og omfang af kontrollerne. Vores vagter ankommer til din lokation inden lukketid og står klar udenfor til at modtage personalet. De kontrollerer, hvad personalet tager med sig hjem, kontrollerer ID og beder dem redegøre for eventuelle køb. Kontrollen bliver gennemført på professionel og respektfuld vis. Efter kontrollen registrerer vores vagter alle observationer, så du får en fuld rapport.

Vil du vide mere om vores personalekontrol?

Kontakt os på +45 70270727 

eller 

salg@securitas.dk

Hvad kan en personalekontrol hjælpe med?

Afdækning og reducering af internt svind: Oplever du svind i din butik, kan en personalekontrol muligvis sætte en stopper for det. Ofte oplever vi, at det handler om, at medarbejderne ikke kender reglerne for interne køb, og det kan en personalekontrol dæmme op for.

Oplæring i forebyggelse af svind: Vores vagter kan deltage i fx personalemøder og oplære dit personale i effektiv forebyggelse af svind. Eftersom vi hjælper butikker og storcentre i hele landet med at forhindre svind og tyveri, trækker vores vagter på en bred erfaring.

Vi kan hjælpe med meget mere

Securitas er en af Danmarks største sikkerhedsleverandører, og vi kan hjælpe dig med mange forskellige sikkerhedsløsninger. Særligt til retail har vi mange løsninger, bl.a. butiksvagter, centervagter, strøgvagter og butiksdetektiver. Vi kan også hjælpe dig med overvågning og alarm til din butik. Vi skræddersyer altid vores løsninger til dine behov, og du er velkommen til at kontakte os og høre, hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan også læse mere om vores løsninger her.