Skip to main content

Brand & førstehjælp

Hos os finder du det bedste brandudstyr, og vores eksperter står klar til at give dig den bedste sikkerhedsrådgivning. Hvis du gerne have én samlet sikkerhedsløsning, kan vi også hjælpe dig. På den måde får du én leverandør, én faktura og én kontaktperson.

Brandsikring

Vi har stor erfaring med brandsikring, og det afspejler sig i vores services. Vi er erfarne, men vi står aldrig stille. Vi er altid på udkig efter det nyeste og bedste udstyr, så din virksomhed får den stærkeste brandsikring, som samtidigt styrker trygheden på jeres arbejdsplads. Du kan læse mere om vores services og sortiment af brandmateriel og brandsikringsudstyr her. Du er også velkommen til at kontakte os for en snak om dine specifikke ønsker og behov.

Læs mere om brandsikring

Alarm & detektor

Farlige gasser er en reel og alvorlig risiko i mange industrier og på mange arbejdspladser. Vi tilbyder alt i bærbare og stationære gasdetektorer samt kontrolpaneler og laver også kalibreringer, så du er sikker på, at dine enheder fungerer, som de skal. Vores gasdetektorer er miljø- og brugervenlige.

Læs mere om vores alarmer og detektorer

Beredskabsplanlægning

Beredskabsplanlægning er relevant for alle typer af virksomheder og organisationer – offentlige såvel som private. Med vores hjælp kan du allerede i dag igangsætte en beredskabsplanlægning for din virksomhed. Her definerer vi sammen de interne mål, regler og procedurer for, hvordan du og dine medarbejdere helt konkret håndterer potentielle krise- og nødsituationer på arbejdspladsen. Læs mere og start din planlægning sammen med os her.

Læs mere om beredskabsplanlægning

Hjertestarter

Hvert sekund tæller, når en person falder om med hjertestop, og jo hurtigere du har mulighed for at gribe ind med førstehjælp, desto bedre er overlevelseschancerne for personen. Derfor prioriterer vi brugervenlighed og hurtighed i vores sortiment af hjertestartere. De analyserer hjerterytme og tilstand, og guider dig igennem hele processen, så du trygt kan give den korrekte hjælp. Læs mere om vores hjertestartere her.

Læs mere om vores hjertestartere

Førstehjælpskasser

Førstehjælp dækker over mange ting, fra de små plastre på sår og vabler til livreddende behandling ved hjertestop. Fælles for disse skader er, at det rigtige udstyr er essentielt. Vi tilbyder forskellige typer af førstehjælpskasser: hvad enten du søger en, der er ideel til bilen eller arbejdspladsen, kan du finde den førstehjælpskasse, du og dine medarbejdere har brug for, hos os.

Læs mere om vores førstehjælpskasser

Kurser

Det er altafgørende at være opdateret på førstehjælp og brandbekæmpelse, hvis en medarbejder pludseligt falder om, eller der udbryder brand på arbejdspladsen. Vi tilbyder flere forskellige sikkerhedskurser, som klæder dine medarbejdere godt på, hvis uheldet er ude. Du booker enten et enkelt kursus eller opretter en fast aftale med os. Vores certificerede instruktører har mange års erfaring og tilrettelægger undervisningen efter jeres behov og gældende retningslinjer. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores forskellige typer af kurser.

Læs mere om vores kurser

Kontakt vores salgsafdeling

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede