Skip to main content

Evakueringsøvelse

Optimér virksomhedens sikkerhed i forbindelse med evakuering og få testet, om jeres evakueringsprocedurer virker ved hjælp af en evakueringsøvelse.

Hvad består en evakueringsøvelse af?

Når vi gennemfører en evakueringsøvelse, simulerer vi en nødsituation i din virksomhed for at teste jeres beredskabs- og flugtvejsplan. Hvis du ikke allerede har klart definerede evakueringsprocedurer, vil vores instruktør i samarbejde med dig definere procedurerne. Formålet med en evakueringsøvelse er at gøre alle på arbejdspladsen mere fortrolige med den samlede beredskabsplan. Vi afsætter cirka en time til at afholde en evakueringsøvelse.

Læs mere om brand

Husk at holde dine medarbejdere opdateret på jeres evakueringsprocedurer

Vi anbefaler altid, at I gennemfører en evakueringsøvelse 1 gang om året. Hvis der skulle komme nye medarbejdere til virksomheden i mellemtiden, skal du være opmærksom på, at de også er orienteret om jeres evakueringsprocedurer. Det er til enhver tid muligt at lave en aftale med os om, at vi kommer ud til jer og gennemfører en evakueringsøvelse fast 1 gang om året eller hyppigere alt efter jeres behov. Vi er fleksible og står altid klar til at hjælpe dig, når du har brug for det.

Vil du kombinere din brandsikring med andre løsninger?

Lad os hjælpe dig med at skræddersy din sikkerhed 360° og forebygge brand. Du kan med fordel kombinere brandsikkerhed med alarm, vagtservices, videoovervågning og 24/7 overvågning fra vores kontrolcentral.