Skip to main content

Brandsikkerhed

Hvor meget brandfarlig væske må du opbevare i din virksomhed? Virker alle dine pulverslukkere? Og er førstehjælpskassen altid fyldt op? Det er spørgsmål, du ikke behøver at bekymre dig om, hvis du vælger at få hjælp af Securitas til brandsikkerhed.

Opnå økonomiske fordele

Securitas hjælper dig med at optimere brandsikkerheden i din virksomhed – både på det fysiske plan gennem servicering og eftersyn af materiale og på det menneskelige plan gennem rådgivning og uddannelse. Har du i forvejen Securitas-vagter tilknyttet din virksomhed, er der penge at spare ved at vælge os til brandsikkerhed. Det kan nemlig planlægges, så vores vagter tjekker dit brandslukningsudstyr, mens de alligevel er på vagt hos dig.

 

 

Securitas udvider brandsikringsområdet med opkøbet af Dansk Brandteknik

Vi har oprustet vores viden og kapacitet indenfor brandsikring med en af branchens ældste og mest respekterede spillere Dansk Brandteknik. Læs mere om opkøbet og dine fordele som kunde her eller kontakt en brandsikringskonsulent for at få en brandgennemgang allerede i dag på tlf. +45 70 111 333

Læs mere

Muligheder for brandsikkerhed med Securitas

 

Vi kan tilbyde dig et væld af muligheder for at optimere din virksomheds brandsikkerhed, eksempelvis:

  • Årligt serviceeftersyn og månedligt tilsyn af brandslukningsudstyr

  • Servicering og opfyldning af førstehjælpsudstyr

  • Udarbejdelse af flugtvejsplaner

  • Brandteknisk og sikkerhedsmæssig gennemgang af virksomheden

  • Salg/udlejning af brandsluknings- og førstehjælpsudstyr

  • Kurser i elementær brandbekæmpelse og førstehjælp

  • Rådgivning om håndtering af menneskemængder, farlige stoffer m.m.

  • Eget virksomhedsberedskab med specialuddannede vagter

Vagt afværger voldsom brand inden for 8 minutter

”Pludselig lyder en hvinende alarm og min næse opfanger lugten af røg. Så jeg sætter straks evakueringen af hele bygningen i gang. Jeg prøver at få lokaliseret, hvor branden kommer fra,” fortæller vores sikkerhedsvagt Mathias.

Læs hele brandhistorien

Fordelen ved at vælge Securitas

Der ligger flere muligheder for synergibesparelse i at flytte så meget som muligt til én samlet leverandør, der kender din virksomhed og er til stede i forvejen. Har du en fastvagtsordning og vælger os til at servicere dit førstehjælps- og brandslukningsudstyr, så kan det i fremtiden blive gjort af den vagt, du allerede har på stedet, så din brandsikkerhed er up-to-date. Udgiften til denne service vil samlet set være mindre, end du skal give ved en ny eller eksisterende leverandør, da vores vagt allerede er til stede.

Kontakt vores salgsafdeling

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede