Skip to main content

Midlertidig vagt

Har du brug for en vagt i en måned? En uge? Eller kortere? Som Danmarks største vagtleverandør leverer vi dygtige, oplærte og ansvarsfulde vagter til opgaver over hele Danmark. Også til korte opgaver og på kort varsel. Vi har et stort beredskab og kan derfor være både hurtige og fleksible, når det handler om at finde en midlertidig vagt til dig.

Hvorfor vælge Securitas?

Lad os hjælpe dig med at passe på din virksomhed. Kontakt os for en uforpligtende risikovurdering på +45 7226 8310 eller salg@securitas.dk

Skriv til os

Undgå hærværk, optøjer og tyveri med en midlertidig vagt

Vores midlertidige vagter kan hjælpe dig med at skabe tryghed og sikkerhed i alle tænkelige situationer. Vil du undgå hærværk på en udsat lokation, fx op til åbningen på en ny bygning, kan vores vagter holde øje med den døgnet rundt. Skal du afholde et event, kan vores vagter hjælpe med at forhindre optøjer ved fx at kontrollere adgangsbilletter. Og på byggepladser kan vores vagter være til stede 24/7 og sikre, at kostbare byggematerialer og værktøj ikke forsvinder.

Vil du vide mere om vores midlertidige vagter? Skriv til en af vores sælgere

Hvad kan en midlertidig vagt hjælpe med?

Brandvagt

Har du brug for en brandvagt, så er en midlertidig vagt fra Securitas det helt rigtige valg. Vores vagter får løbende kurser i førstehjælp og brandsikkerhed, og skulle situationen blive kritisk, kan vores vagter handle hurtigt og professionelt.

Eventvagt

Har du brug for en vagt til dit event, så kan vi hjælpe med en midlertidig vagt. Vores vagter kan kontrollere invitationer i indgangen, patruljere området i løbet af eventet og holde eventuelle brandveje fri, så sikkerheden er i top.

Mentorprogram

Byggepladsvagt

Vil du undgå indbrud på din byggeplads, så kan du hyre en midlertidig vagt, hvad enten det er til et kort eller længere byggeprojekt.

sikkerhedsreceptionist

Vagtvikar

Har du allerede fast vagtpersonale ansat, som skal på ferie eller er blevet syge, så kan du bruge vores midlertidige vikarer som afløsning.

Ekstra hænder

Har du brug ekstra meget sikkerhed i en kort periode, så kan vores midlertidige vagter hjælpe som et supplement til din eksisterende løsning.

Kontakt vores salgsafdeling

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. 

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede

Skræddersyet løsning til dine behov

Vi sætter din tryghed og sikkerhed først, og derfor skræddersyer vi naturligvis en vagtløsning til dine behov. Også selvom det kun er for en enkelt dag. Vi kan samtidig hjælpe dig med sikkerhedsrådgivning for at afdække, om en vagt er den rigtige løsning, eller om vi måske kan passe lige så godt på fx din byggeplads med en intelligent overvågningsløsning. Du er velkommen til at kontakte os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan også læse mere om vores andre sikkerhedsløsninger her.