Personalekontrol

Oplever du svind i din butik, og vil du gerne udelukke, at dit personale er involveret? Ved at få udført personalekontrol sikrer du, at dine ansatte følger instrukserne og rutinerne for personalekøb og forebygger samtidigt internt svind.

Hvordan fungerer en personalekontrol?

Vores strøgvagter patruljerer butiksstrøg og holder øje med alle gadens butikker. Vores strøgvagter har en præventiv effekt på både butikstyve og svind, da de hele tiden er synlige nær din butik. Skulle nogen alligevel forsøge sig, kan I tilkalde vores strøgvagter hurtigt og enkelt. Derfor kan tyven ofte stoppes, før han når langt fra butikken. Vores strøgvagter tilbageholder tyven, indtil politiet kommer frem.

Vil du vide mere om vores personalekontrol? Skriv til en af vores sælgere

Hvad kan en personalekontrol hjælpe med?

Afdækning og reducering af internt svind

Oplever du svind i din butik, kan en personalekontrol muligvis sætte en stopper for det. Ofte oplever vi, at det handler om, at medarbejderne ikke kender reglerne for interne køb, og det kan en personalekontrol dæmme op for.

Oplæring i forebyggelse af svind

Vores vagter kan deltage i fx personalemøder og oplære dit personale i effektiv forebyggelse af svind. Eftersom vi hjælper butikker og storcentre i hele landet med at forhindre svind og tyveri, trækker vores vagter på en bred erfaring.

Vi kan hjælpe med meget mere

Securitas er en af Danmarks største sikkerhedsleverandører, og vi kan hjælpe dig med mange forskellige sikkerhedsløsninger. Særligt til retail har vi mange løsninger, bl.a. butiksvagter, centervagter, strøgvagter og butiksdetektiver. Vi kan også hjælpe dig med overvågning og alarm til din butik. Vi skræddersyer altid vores løsninger til dine behov, og du er velkommen til at kontakte os og høre, hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan også læse mere om vores løsninger her.

Kontakt vores salgsafdeling

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede