Fjernvagt

Hvem holder øje med dine værdier, når du ikke selv er til stede? Fjernvagtløsninger fra Securitas betyder, at vi er med 24/7 via videokameraerne i din virksomhed. Har du ubudne gæster, kan vores operatører reagere med det samme, ligesom de kan udføre en lang række serviceydelser gennem intelligent sammenkobling af teknologier og videoovervågning.

Hvad er en fjernvagtsløsning?

Teknik, overvågning og vores dygtige operatører på Kontrolcentralen er ingredienserne i vores fjernvagtsløsninger. Jeres videokameraer sender til vores kontrolcentral, og herfra kan vores operatører udfører forskellige sikkerheds- og serviceopgave, alt efter jeres ønske.

Få en løsning skræddersyet til din virksomhed

Vi kan levere alt fra enkeltstående services til totale sikkerhedsløsninger. Har du ingen videoovervågning i forvejen, sammensætter vi en effektiv løsning med tyverialarm, overvågningskameraer og alarmpatrulje til dig, alt efter dine behov. Vi sørger for hele løsningen, lige fra rådgivning til implementering, så du altid kun har kontakt med én leverandør, nemlig Securitas.

Hvad kan en fjernvagt?

En fjernvagtsløsning giver dig mulighed for at få udført forskellige sikkerheds- og serviceopgaver gennem din videoovervågning. Det er næsten kun, fantasien, der sætter grænser for, hvilke opgaver, vi kan løse. Men de mest typiske kan du læse om her:

Smart videoovervågning: Vi laver intelligente videoovervågningsløsninger, hvor dit videokamera slår alarm og sender live til vores Kontrolcentral ved indbrud. Læs mere her.

Videotilsyn: Vores vagter kan så ofte, som du ønsker det, gennemgå din virksomhed via kameraerne. Det giver dig tryghed og er et økonomisk alternativ til fysiske vagtrunderinger. 

Videoledsagelse: Vi kontrollerer adgangsvejene, inden dine medarbejdere forlader arbejdspladsen, og følger dem hele vejen ud. 

Ind-/udlukning: Vi kan hjælpe med at lukke leverandører og medarbejdere ind og ud, og via videokameraer verificere at der ikke slipper andre med. 

Securitas Totalløsning

Det skal være nemt at føle sig tryg og sikker. Hos Securitas kan du samle alle dine sikkerhedsløsninger ét sted og få dem til en fast månedlige pris. Så undgår du uventede udgifter og store startomkostninger. I stedet får du en gennemsigtig sikkerhedsløsning og ét kontaktpunkt, så du altid kan få hjælp, når du ringer.

Få meget mere sikkerhed

Hos Securitas er vi totalleverandør indenfor moderne sikkerhedsløsninger. Så vi kan både hjælpe dig med at videreudvikle din eksisterende løsning eller bygge en ny op fra bunden. Vores dygtige rådgivere laver en indgående risikoanalyse af din virksomhed og baserer alle deres anbefalinger på jeres konkrete behov. Du kan læse mere om vores rådgivning og andre services her.

Kontakt os for mere information
*
*
*
Hvad bruger vi dine personlige data til?
Når du trykker på "send", accepterer du samtidigt, at Securitas håndterer dine personlige data