Remote vagt løsninger

Hvem holder øje med dine værdier, når du ikke selv er til stede? Remote sikkerhed betyder, at Securitas er med 24/7 - også når du ikke selv er der. Kameraer sender live billeder til vores kontrolcentral, når der foregår aktiviteter, du ønsker at undgå. Og så reagerer vi med det samme. Med vores vagter som kernen i løsningen og intelligent videoovervågning som værktøjet opnår du en unik og effektiv tryghed og sikkerhed døgnet rundt.

Hvad er Securitas Remote Vagt?

En kombination af teknik, overvågning, og reaktion fra vores mobile vagtberedskab er essensen af Securitas Remote Vagt. Teknikken består af kameraer eller vores unikke portvagtstander, overvågningen håndteres af professionelle vagter på vores kontrolcentral, og vores mobile vagter reagerer i tilfælde af uønskede hændelser, hvor en hurtigt reaktion og genopretning af sikkerheden er nødvendig.

 

Hvad kan Securitas Remote Vagt?

Vi rådgiver om den teknik, der bedst løser dit sikkerhedsbehov. Vi installerer kameraerne, og vi igangsætter overvågningen med det samme. Du får også mulighed for at kombinere overvågningen med jævnlige runderinger foretaget via bevægelige kameraer af vagter på vores kontrolcentral. Og via kameraerne holder vi øje med ind- og udgange for at øge sikkerheden og trygheden for dig og dine medarbejdere. Der er et utal af muligheder, når vi kombinerer mennesker og teknik for at give dig optimal sikkerhed:

  • Områdesikring – sikkerhed 365 dage om året, 24 timer i døgnet med kameraer og overvågning via vores kontrolcentral. Kameraerne holder øje med mistænkelig adfærd og kontrollere desuden ind- og udgange i specifikke tidsrum.
  • Videotilsyn – runderinger udført via kamera og af vagter på kontrolcentralen. Det giver dig tryghed og dokumenteret bevismateriale i tilfælde af hændelser
  • Videoledsagelse – giver sikkerhed til medarbejdere, der arbejder alene eller er den, der lukker virksomheden af efter lukketid. Vi kontrollere indgangene, inden medarbejderen forlader arbejdspladsen.
  • Remote Gate - få en portløsning uden fysisk bemanding. En stander sørger ved indgangen for, at folk melder deres ankomst og godkendes til at komme ind. En professionel vagt på vores kontrolcentral sidder desuden klar til at assistere.

 

Der er flere fordele, når vi skaber sikkerhed ved at kombinere mennesker og teknologi:

 

Kontakt os for mere information
*
*
*
Hvad bruger vi dine personlige data til?
Når du trykker på "send", accepterer du samtidigt, at Securitas håndterer dine personlige data