Securitas Kontrolcentraler er sikkerhed og tryghed døgnet rundt

Som den eneste sikkerhedsleverandør i Danmark tilbyder Securitas overvågningsløsninger fra to kontrolcentraler placeret øst og vest for Storebælt. De er blandt Europas mest moderne og højteknologiske kontrolcentraler. Herfra kan du trygt regne med sikkerhed 24 timer i døgnet, 365 dage om året.

Mere end 1.000.000 signaler årligt

Det er antallet af signaler, Securitas’ kontrolcentral overvågede i 2017. Vores kontrolcentraler er på den måde hjertet i din sikkerhed. Det er her signaler fra alarmsystemer og billeder fra videokameraer kommer ind. Det er herfra, samarbejdet med politi og udrykningsmyndigheder bliver styret. Og det er herfra, vi sender vagter afsted til din virksomhed ved uønskede aktiviteter og utryghed. Vi tror på, at det giver dig mere ro, når dine værdier er bedre beskyttet og trygheden er lige ved hånden.

  

Du får sikkerhed døgnet rundt

Hvem holder øje med dine værdier, når du ikke selv er til stede? ”Remote sikkerhed” betyder, at Securitas er med 24/7 – også når du ikke selv er der. Kameraer sender live billeder til vores kontrolcentral, når der foregår aktiviteter, du ønsker at undgå. 

Professionelt trænede vagtmedarbejdere gør brug af den nyeste teknologi til at sørge for din virksomheds tryghed og sikkerhed. Vi reagerer med det samme ved at tilkalde Securitas Vagter og/eller Politi til stedet, hvis kameraerne viser uønskede aktiviteter.

 

Vi er lige rundt om hjørnet

Alarmkørsel til din virksomhed er baseret på automatiske processer. Securitas’ omfattende mobile beredskab på mere end 170 biler er fuldt overvåget og styret fra vores døgnbemandede kontrolcentraler. Alle biler er GPS overvåget, og alarmer sendes automatisk ud i bilerne sammen med alle nødvendige oplysninger omkring alarmsignaltype, placering og adresse. Dette sker allerede medens vagten er på vej til din virksomhed, således at han ved fremkomst er klar til at handle hurtigt.

GPS overvågningen gør det muligt for kontrolcentralerne til hver en tid at sende den nærmeste bil til stedet, således at reaktionstiden bliver så kort som muligt. Du får derfor hurtig reaktion og hurtig genopretning af sikkerheden i din bygning. For at indsamle informationer til dokumentation logges alle Securitas’ tider automatisk – fra opgaven kommer ind på kontrolcentralen og til vagtens ankomst til din virksomhed. På den måde får du dokumentation for Securitas’ tidsforbrug og reaktionstider.

 

Du kan være helt tryg

For det er specialiserede vagtmedarbejdere der sidder på Securitas Kontrolcentraler og sørger for døgnet rundt at integrere følgende services med din sikkerhedsløsning:

  • Remote patruljeringer via videokameraer
  • Remote alarm verifikation
  • Remote adgangskontrol
  • Remote eskortering af gæster eller leverandører
  • Remote perimeter sikkerhed
  • Overvågning af alarmsignaler
  • Overvågning af brandalarmer
  • Tilkald af Securitas vagter
Kontakt os for mere information
*
*
*
Hvad bruger vi dine personlige data til?
Når du trykker på "send", accepterer du samtidigt, at Securitas håndterer dine personlige data