Skip to main content

Brandsikring

Vi har stor erfaring med brandsikring, og det afspejler sig i vores services. Vi er erfarne, men vi står aldrig stille. Vi er altid på udkig efter det nyeste og bedste udstyr, så din virksomhed får den stærkeste brandsikring, som samtidigt styrker trygheden på jeres arbejdsplads.

Hvorfor skal jeg anskaffe en brandslukker?  

En brandslukker er det absolut mest anvendte brandslukningsudstyr i Danmark. Alle brande starter i det små og kan stoppes eller begrænses  tidligt, så du undgår uoverskuelige skader. Med en brandslukker er du og dine medarbejdere i stand til at gribe ind og slukke en brand, inden branden vokser sig for stor, og brandvæsnet bliver nødt til at rykke ud.

 

Med et brandsikringsanlæg øger du brandsikkerheden på din arbejdsplads  

Et brandsikringsanlæg kan sammensættes på mange forskellige måder og består af mange forskellige komponenter. Derfor er det vigtigt at finde det helt rigtige anlæg til din virksomhed, så I kan føle jer trygge. Vi vejleder dig i de forskellige brandsikringsanlæg og hjælper med at sammensætte netop det anlæg, som passer til din virksomhed. 

5 redskaber der er vigtige, når du skal bekæmpe brand på arbejdspladsen

  • WaterMist. En WaterMist er dit primære redskab, hvis der opstår brand. Eksempelvis hvis der går ild i kontorets printer, borde, reoler eller papirfaciliteter.
  • Kulsyreslukker. En kulsyreslukker er dit primære redskab, hvis der opstår brand i forbindelse med et udslip af brandfarlige væsker og kemikalier eksempelvis i et laboratorium.
  • Brandslange med tilhørende brandskab.* En brandslange er et effektivt redskab til at etablere en indledende slukning.
  • Brandtæppe. Et brandtæppe er særligt essentielt for dig, som har et køkken på arbejdspladsen. Der kan opstå mindre brande i gryder eller der kan gå ild i en persons tøj, og der kan et brandtæppe nemt og hurtigt slukke ilden.
  • Redningsstige. Kontorlokaler og arbejdspladser er ikke indrettet ens, og for nogle vil det være meget nødvendigt at have en redningsstige i tilfælde af brand. Hvis I har et kontor i flere etager, vil det være smart at investere i en redningsstige.

*brandskabet kan kombineres med et sideskab, hvor du kan placere en brandslukker. Du slår altså to fluer med et smæk og sikrer de bedste redningsmuligheder for dig og dine medarbejdere.

Kontakt vores salgsafdeling

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Klik her for at læse vores privatlivspolitik. Ved at indsende formularen giver du dit samtykke til vores behandling og vores overførsel af dine personlige data til Securitas-enheder, der er placeret uden for EU / EØS, i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede