Bæredygtig overvågning

Videoovervågning på sol- og vindenergi

Ønsker du en videoovervågningsløsning, der ikke bare er sikker og fleksibel, men også bæredygtig? Så har vi udviklet et overvågningsset-up, der er drevet af sol- og vindenergi. Løsningen er velegnet til fx byggepladser og andre opgaver, hvor der ikke i forvejen er en strømkilde til at drive en overvågningsløsning tilgængelig.

Smart videoovervågning på grøn energi

Vores bæredygtige overvågningsløsning kan forbindes med vores Kontrolcentral, så du får en smart videoovervågningsløsning. Det fungerer på den måde, at kameraerne aktiverer en alarm, hvis de opfanger aktivitet på bestemte tidspunkter eller i bestemte zoner. Så kan vores operatører på Kontrolcentralen følge med i et live feed og evt. anråbe ubudne gæster, samtidig med at de sender den nærmeste patruljevagt. Du kan læse mere om vores smarte videoovervågning her

Vil du høre mere?

Kontakt os på +45 7027 0727

Securitas Totalløsning

Det skal være nemt at føle sig tryg og sikker. Hos Securitas kan du samle alle dine sikkerhedsløsninger ét sted og få dem til en fast månedlige pris. Så undgår du uventede udgifter og store startomkostninger. I stedet får du en gennemsigtig sikkerhedsløsning og ét kontaktpunkt, så du altid kan få hjælp, når du ringer.

En del af en større sikkerhedsløsning

Vores bæredygtige overvågning kan være en del af et større sikkerhedsset-up, som vi designer ud fra dine behov. Den kan inkludere alt fra tyverialarmer og sikkerhedsteknologi til patruljevagter eller fastvagter. Det finder vi ud af i fællesskab. Du kan læse mere om løsningerne her eller Så kontakte os her. Du kan også læse mere om vores andre løsninger.